woensdag 26 oktober 2011

HIJ DOET HET (BIJNA) WEER

Op het scherm stond vandaag nog dat de pinautomaat 'tijdelijk buiten gebruik' is. Maar het goede nieuws is, hij zit weer in de muur nadat z'n voorganger op 28 juli was gekraakt. Eerlijk gezegd snap ik die hele pinautomatenhandel niet zo goed, u ziet op amper 10 meter verderop, rechts, nog zo'n apparaat waar je flappen uit kunt halen. En 75 meter verderop in de winkelpromenade is er nog een. Is er een bankencrisis?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

iedere bank kent zijn beperkingen. Het opname bedrag kan bij een andere bank zeer beperkt zijn, zeker als je meerdere keren per dag zou willen pinnen, maar ook opname saldo van je rekening is op de niet eigen bank automaat niet te zien. Vandaar dat iedere bank zijn eigen automaat plaatst.

Anoniem zei

Die automaten bestaan omdat de loketten zijn verdwenen. Handig als er ééntje gekraakt is. Kun je nog bij die andere terecht.

(rené)

Anoniem zei

Ja die pinautomaten kwamen er in plaats van de banken wegens kostenbesparing (personeel) en nu gebeurd het al dat op kleine dorpen de pinautomaat verdwijnt dat het te duur wordt voor de banken.