zondag 23 oktober 2011

BEIJUMWATCHERS BY NIGHT GESTOPT

De serie Beijumwatchers By Night sloeg niet echt aan had ik de indruk. Ik had eerlijk gezegd ook wat meer sappigheid verwacht, drankorgies, halve inbraken schuinsmarcheerderij, andere uitspattingen en verhalen over nachtelijk gespuis. Wie heeft er geen schaduwkant? Beijum in elk geval wel.
I.v.m. leeftijd en verantwoordelijkheden overdag lukt het me niet meer om frequent het nachtleven van Beijum in te duiken. Heel af en toe een keer tot een uur of half twee op zatardagavond in het Café Biljart een paar pilsjes drinken, daar houdt het wel mee op. Ik heb ook geen idee of er ruige dingen in nachtelijk Beijum plaatsvinden. Zijn er ook kinky- party's, is er sprake van betaalde 'liefde' of zijn er huiselijke cocaine-bijeenkomsten? Oftewel, gebeuren hier 's nachts dingen die het daglicht niet kunnen verdragen? In elk geval komen we dit niet meer van de Beijumwatchers By Night te weten. Ik weet niet wie ze waren, alleen wel dat ze met z'n tweeën opereerden. Dit mailde een van hen:
Ik heb ben vanwege klanten in Amsterdam en Utrecht voorlopig nog maar weinig in Groningen. Mijn schrijf-copaan is ook net aan het verhuizen naar Leeuwarden. Heb er daardoor ook even niet meer aan gedacht, excuses daarvoor. Omdat de verhalen ook niet met veel enthousiasme zijn ontvangen, denk ik dat we het hier maar bij moeten houden.Veel success met je blog, ik zal hem natuurlijk wel blijven lezen.
Ik betwijfel of er nieuwe nightwatchers op gaan staan, we zijn per slot van rekening een zeer fatsoenlijke wijk (...). Mocht iemand voelen voor de functie van Nachtburgemeester van Beijum, meld je dan op Beijumnieuws@online.nl
Foto: kapot getrapte blikjes in de gang tussen Plein Oost en de parkeerplaats bij de Aldi.

1 opmerking:

Anoniem zei

Tijd voor het kiezen van de nachtburgemeester van Beijum!

(rené)