woensdag 12 oktober 2011

EEN MEISJE MET 6 MESSEN OP ZAK

Het 15-jarige meisje dat vorige week een 16-jarig vriendinnetje neerstak in de Stad-Groninger wijk Beijum had zes messen op zak. Dat heeft haar moeder tegenover RTV Noord bevestigd. Haar dochter sloeg na het incident op de vlucht. Ze werd later op de avond in het bijzijn van haar vader gearresteerd op het hoofdkantoor van KPN in de stad.
Het meisje is inmiddels weer thuis. Omdat ze minderjarig is mag ze haar rechtzaak in vrijheid afwachten. Haar ouders zien het liefst dat hun dochter zo snel mogelijk gedwongen wordt opgenomen. Bij het steekincident raakte het 16-jarige slachtoffer lichtgewond aan haar hals.
http://www.rtvnoord.nl/

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Voor elke dag een mes ,nam ze op Zondag zeker een rustdag ,en dat valt een ouder niet op dat je kind met een wapenarsenaal over straat gaat kom op nou.

Liesbeth zei

En als de moeder dat weet dat ze met 6 messen op zak loopt..waarom houdt ze dr dochter dan niet tegen?...

Anoniem zei

liesbeth wie zegt niet dat deze moeder het pas wist dat ze 6 messen op zak had,toen ze is aan gehouden.ik praat het niet goed wat ze heeft gedaan,maar kinderen onder elkaar kunnen ver gaan hoor?verder dan de meeste ouders weten.En maar zeggen neeeee mijn kinderen doen zo iets niet!!

Anoniem zei

Meisje is eerst helemaal in elkaar geslagen en toen naar huis gegaan en 6messen gehaald om persoon te bedreigen wat er toen precies is gebeurd ??? meisje had enkele een kattenkrab in de nek blijft fout maar er is dus wel e.a aan vooraf gegaan