dinsdag 4 oktober 2011

WEER OVERVAL OP HEERDENPAD

Op het Heerdenpad is maandagnacht een 33-jarige man uit Groningen door twee nog onbekende jonge mannen overvallen. De man liep rond 00:40 uur met zijn hond over het Heerdenpad toen twee mannen hem aanspraken. Zij eisten zijn geld en probeerden zijn portemonnee af te pakken. Nadat het slachtoffer dit had geweigerd schopte een van de overvallers de hond. Hierna gingen beide belagers er zonder buit vandoor in de richting van de wijk De Hunze.
http://www.dvhn.nl/
Naschrift: Op www.lijn6.com loopt nog steeds een poll waarop Beijumers (of Hunzenaren) kunnen aangeven wat daadwerkelijk zou kunnen helpen om overvallen en aanrandingen op hét fietspad van en naar Beijum te verminderen.

2 opmerkingen:

arend zei

Als regelmatig gebruiker van het heerdenpad heb ik vanaf 01-08-2011( tijd dat ik in gr woon) nog niet 1 agent of stadswacht gezien op deze weg? Niet overdag en zeker niet avond/nacht. De reden is dat men niet uit de auto wil en op de fiets zul je niet gauw een agent hier aantreffen. Wil men daad werkelijk iets aan het probleem doen dan zal men zichtbaar aanwezig moeten zijn en dan met name overdag/avond en nacht. En van bovenaf maar roepen de wegen moeten veiliger? Maar waar zijn onze beschermers dan? antwoordt: met 2 personen in een auto en maar rondjes rijden maar zeker niet op de plaatsen waar ze moeten zijn.

Anoniem zei

Twee dingen.)
Groen weghalen hlpt niet
En laat de BOB nooit meer halelujaberichen de wereld insturen dat ze met een lantarenpaalaktie prober de veiligheid van Hredenpadoverstekers te verbeterten. Bah.