woensdag 4 januari 2023

BEIJUMSE HILDE ZINGT IN TV-PROGRAMMA MINISTARS

 "Onze dochter Hilde Hoiting doet mee met het nieuwe SBS6-programma Ministars. Haar optreden is aanstaande vrijdag (6 januari) te zien. Ze is dertien jaar en woont (uiteraard) in Beijum."

Het is een opwekkend bericht dat tijdens deze grauwe en grijze begindagen van januari binnenkwam. Een beetje kleur en fleur kunnen we deze dagen wel gebruiken. Gaat Hilde daar een beetje voor zorgen?

Zie haar op de afbeelding voluit zingen. 

Vader Johan Hoiting stuurde de afbeelding op samen met bovenstaande quote en onderstaande tekst:

In de nieuwe muziekcompetitie Ministars gaat de droom van jonge aanstormende zangtalenten tussen de 8 en 15 jaar in vervulling; een videoduet zingen met hun grote idool! Van Dua Lipa tot Justin Bieber en van Beyoncé tot Davina Michelle. In deze feelgood show wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt. De optredens worden beoordeeld door Snelle, Sanne Hans en Rolf Sanchez en natuurlijk het publiek in de zaal. De presentatie ligt in handen van Wendy van Dijk en Britt Dekker. Het beste zangtalent krijgt 25.000 euro op een spaarrekening gestort. Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. De finale is op vrijdag 17 februari.

Hilde doorliep alle klassen van OBS de Beijumkorf, locatie de Honingraat en ze zit momenteel in klas 2 van het H.N. Werkman Stadslyceum.

Beijum heeft vaker een zangtalent op de vaderlandse televisie gehad. Zie hier de auditie van Sandy Goeree voor Idols...alweer vijftien jaar geleden.

Zet em op Hilde!

Geen opmerkingen: