maandag 30 januari 2023

MAANDAGOCHTEND (579)Het hoeft misschien niet eens opgeruimd te worden, het breekt zichzelf wel af.

Dacht deze blogger bij het aanschouwen van de resten die ruim vier maanden geleden overbleven van een zogenaamde vreugdevuur.

Zie foto boven, Groene Hart, ergens ter hoogte van de Onnemaheerd.

Het ligt er nog steeds. Wat een vreugde, aldus de enigszins cynische gedachte die bij ondergetekende omhoog komt. Hout in een natuurgebied, ja het zal zichzelf wel afbreken. Niet best als het kurkdroog was geweest tijdens de laatste jaarwisseling...

Deze blogger heeft al tijden een fascinatie voor de opwaartse en neerhalende krachten in Beijum.

Zie ook foto links. Plein Oost.

Zal het een kick geven om een vuilnisbak kapot te schoppen? Vijftig meter verderop is op hetzelfde plein een in brand gestoken niet vervangen Hoe goed en gek moet de gemeente Groningen zijn om alles maar weer te herstellen? Het ligt er op deze maandagochtend maar weer treurig bij.

Dat bakbeesten van elektrokasten met graffiti worden beschilderd lijkt deze blogger minder ernstig, en daar kan iedereen vanzelfsprekend anders over denken. Zie afbeelding rechts.

Laat dat nou aan kunstenares Willy Koolstra over heren (vast geen dames). Die verfraaid die krengen

Foto beneden, de gemeentewerkers zullen op deze kille maandagochtend ook weer aan de bak gaan. Een verwarmende schaftkeet is dan wel zo prettig. Barmaheerd. Terzijde, heerlijk, een bak koffie en een gehaktbal in de schaftkeet Ruim elf jaar geleden maakte deze blogger een video over schaftende heren in een schaftkeet

Als het ware kukelt de haan op de schaftkeet Beijum wakker. Opstaan, een nieuwe week mensen.
Komen opwaartse en ook neerwaartse krachten samen in de graffiti-wagens? Zie ook dit bericht Het lijkt op een compromis. Graffiti aanbrengen om graffiti tegen te gaan.

De laatste MAANDAGOCHTEND van januari 2023 alweer. Woensdag begint februari.

Een prettige en voor zover mogelijk gezonde week toegewenst.


Geen opmerkingen: