zondag 22 januari 2023

IK MOET MIJN MEUBILAIR KWIJT...EN BESPAAR 47.50 EURO
Er liggen de nodige vuilnisfoto's klaar, maar op de een of andere manier is het er nog niet van gekomen om er een bericht van te maken.

Een zondagmiddagrondje is vaak genoeg voor een bericht daarover. Zoals vandaag het geval is.

Is het meubilair dag? Je zou het bijna denken.

Foto's boven, dumpvat Claremaheerd.. Altijd prijs op de zondagmiddag. De situatie even van twee kanten belicht, daarom twee afbeeldingen.

Alvast, en tot in den treure aan toe: het is een mentaliteitskwestie om je grofvuil te dumpen, maar het kan ook de keuze zijn tussen boodschappen doen of 47.50 euro voor het ophalen van je troep te dokken.

De ergernis van deze blogger zit hem niet eens zozeer in dat er gedumpt wordt, maar dat het een norm geworden is. Als de buurman zijn tv langs de weg zet, waarom zal ik dat dan niet met mijn bankstel doen? Geen haan die er naar kraait en de Milieudienst komt het toch wel gratis ophalen. Pakkans 0,0.

Foto links, Wibena-rotonde, een combi van koelkast en vriezer, is toch ook een meubelstuk.

Rechts, even verderop, ik moet mijn stoel kwijt, alstublieft Milieudienst.

Foto beneden, Ypemaheerd. De bankstel naar de weg tillen was genoeg. Hand op de knip en laat de Milieudienst het maar op komen halen.

Een never ending storey....Het in eigenlijk een soort van tweedeling in de wijk. De goede burger doet dit niet en laat zijn grofvuil ophalen voor 47.50 euro of brengt het bijvoorbeeld naar de Duinkerkerstraat. De aso burger heeft daar schijt aan.
Update... 19.45 uur...nog een toegift...ook vandaag....

Geen opmerkingen: