zondag 15 januari 2023

DE TOEKOMST VAN KARDINGE

 

Uitnodiging inloopbijeenkomsten Toekomst Kardinge.

(ingezonden)

Op dinsdag 31 januari en dinsdag 7 februari 2023 organiseert de gemeente Groningen twee inloopbijeenkomsten over de toekomst van sportcentrum en recreatiegebied Kardinge. Tijd: 17:30 - 21:00 uur Locatie: de Hangout van Sportcentrum Kardinge, Kardingerplein 1 in Groningen.

 Omwonenden, ondernemers, bezoekers en gebruikers van Kardinge nodigt de gemeente van harte uit om langs te komen. De gemeente organiseert deze bijeenkomsten als vervolg op de informatiebijeenkomsten die in juni 2022 hebben plaatsgevonden. 

Tijdens de bijeenkomsten kunt u informatie opdoen, in gesprek gaan met betrokken medewerkers en uw reactie geven. De inhoud is voor beide bijeenkomsten gelijk, u kunt daarom zelf kiezen welke datum voor u het best past. Aanmelden is niet nodig, u kunt binnenlopen op een voor u passend moment tijdens de avond. 

Bij binnenkomst in Sportcentrum Kardinge zijn er aanwijzingsborden die u naar de Hangout leiden. Op www.gemeente.groningen.nl/gebiedsvisie-kardinge kunt u alvast de laatste informatie over de toekomst van Kardinge teruglezen. U kunt zich hier ook aanmelden voor de Nieuwsbrief Toekomst Kardinge.

Zie ook dit bericht

Geen opmerkingen: