dinsdag 2 maart 2021

HOEZO IS HET NOS-JOURNAAL FAKE-NIEUWS?

 


Daar heb je hem weer. Zullen criticaster denken. Het houdt hem wel bezig.

Ze hebben gelijk, het houdt deze blogger bezig. Niet obsessief, daarvoor is hij te relativerend.

Maar wat is hij blij in het democratische Nederland te wonen.

 Met als pijler daaronder, een onafhankelijke pers. Dat tezamen met een verscheidenheid aan journalisten en media.

Foto's zijn onlangs in het Kardingerpark gemaakt, op de daar aanwezige camperplaats.

Wat zal iemand bezielen om dit soort teksten op zijn of haar camper te plakken? JA, groen, normaal doen...staat er. NEE, rood, tegen de anderhalve meter-samenleving.

Altijd leuk om mensen te treffen die menen namens 'het volk' te praten, en te weten wat 'normaal' is.

Maar eerst even, had deze blogger het over een democratie? Hoe komt hij erbij, we wonen hier in een dictatuur. De regering wil ons onze vrijheid afpakken, ons onderdrukken, En ja, er zit een chip in het corona-vaccin. En Trump heeft gewonnen.

 Deze blogger vermoedt dat de Fake-nieuws-roepers in 'het kamp' der corona-ontkenners zitten. Of in elk geval dat het overlap heeft. Maar hij kan het mis hebben.

Zie afbeelding rechts. Wij maken ons hart voor vrijheid. Met daaronder de wappie-sticker waar een paar weken geleden over werd bericht

Die Mark Rutte toch ook, hij die onze staatszender aanstuurt, en onbeschaamd verder gaat met zijn pedo-netwerk. Smaakt het kinderbloed hem lekker? Wat betaalt hij aan de journalisten?

We beleven de tijden mensen. Degene die dit, foto's op zijn camper heeft geplakt, kan beter niet in een échte dictatuur gaan wonen. Ze zouden hem of haar weten te vinden...

Hele volksstammen leven tegenwoordig op een giftige cocktail van vijandigheid, wantrouwen ("ze liegen ons voor!") en complotten, meestal 'onderbouwd' door Facebook en YouTube-'deskundigen.'

Dagelijks stemmen zo'n twee miljoen Nederlanders af op het NOS-journaal van 20.00 uur. 

Cijfers via Kijk-onderzoek...niet geloven mensen, ook daar zitten Soros en Mark Rutte achter...Allemaal fake. Gemanipuleerd door de regering.

Vroeger had je jukeboxen in café's, je gooide er geld in, en het nummer dat je wilde horen werd gedraaid. Zo willen veel mensen tegenwoordig ook 'het nieuws' zien, beluisteren en tot zich nemen.

Passend in het eigen straatje, want mijn waarheid is DE WAARHEID. 

Maar-dat-lat-en-ze-bij-de-NOS-niet-zien...De MainStreamMedia laten niet zien wat ik allemaal op Faebook en YouTube hoor, lees en zie!

Een onafhankelijke pers, je moet er toch niet aan denken dat die door wantrouwige en vijandige complot-schreeuwers verder ondermijnd gaat worden.

Geen opmerkingen: