zaterdag 6 maart 2021

VERKIEZINGSKOORTS IN EN ROND BEIJUM (1)Het is toch leuk om tot aan de landelijke verkiezingen, 15, 16 en 17 maart, een mini-serie over politieke uitingen in het straatbeeld in en rond Beijum te beginnen.

Bedacht deze blogger toen hij vanmiddag Thierry Baudet met toch weer een BIJ1-'snorretje' ontwaarde. Zie afbeelding boven.
Gisteren was het snorretje van onze Redder des Avondlands nog afgeschoren, zie de onderste foto.

De man spoort natuurlijk van geen meter, maar om nou zijn gezicht met een BIJ1-sticker te beplakken, zoals een week geleden gebeurde....en nu dus weer, zie foto boven. Je zou zeggen, hou het bij een, maar waarom nou twee keer?

Tjonge, wat blijft het hard gaan met het plakken op de vrije plakzuil bij Winkelcentrum Beijum. Zie nog eens het bericht van gisteren met doorverwijzende link

Zie afbeelding linksboven, vanmiddag. Nu staan twee heren van de Partij van de Arbeid weer in beeld. Ongeveer drie of vier posters daaronder plakt de leider van die partij, Lilianne Ploumen. 
Je kunt er omheen lopen, vanzelfsprekend, en wat zien we aan de achterkant?

Afbeelding rechts.
Een mevrouw van de Partij voor de Dieren die een Plan B aankondigt.
Zal er ook nog een Plan C volgen?

Politici en politieke partijen weten in deze campagnetijd niet hoe ze gekker dan gekker moeten doen.

Afbeelding links, de blogger was vanmiddag even in de Stad. Terzijde, wat een drokte....
Op de terugweg zag hij langs de Kapteynlaan een duo 'staan' die een vertrouwenwekkende uitstraling tracht te bewerkstelligen.

Wat totaal mislukt. Niet alleen omdat de politiek totaal onbetrouwbaar is, maar we zien Joost Eerdmans en Annabel Nanninga van JA21.
Mannetje is een politieke shopper pur sang, mevrouwtje een voormalige treiteraar van Geenstijl en holocaust-besmeurder. Hun slogan is lachwekkend religieus getint, Juiste Antwoord. Hallo, politieke gelukszoekers, mogen wij, kiezers, dat even zelf bepalen? Wat een hoogmoed om te veronderstellen dat jullie het Juiste...Nageboorte van Forum voor Democratie.

Afbeelding beneden, viaduct Heerdenpad.

Handig, mensen van Volt, daar kunnen we niet overheen plakken. Overheen plassen eventueel wel, maar dat gaan we niet doen.
Creatief hoor, een beetje laag bij de grond je mening uitdragen, maar het volt niet helemaal goed.

Binnenkort aflevering 2.
 

Geen opmerkingen: