maandag 1 maart 2021

MAANDAGOCHTEND (521)

 


De krokusvakantie is voorbij, het is 1 maart, en de schoolkinderen kunnen weer corona-proof naar school. Zie ook onderstaande Twitter-bericht, gisteren door de Dom Helder Camaraschool online gezet. By the way, het is erg mistig buiten, kijk uit.

Hopelijk kan Nederland binnen afzienbare tijd weer rustig aan 'open gaan.'

Maar doe dat vooral niet volgens 'het plan' dat onlangs door een stelletje wannebe-deskundigen werd gelanceerd. Zie foto boven, bord staat langs de Amkemaheerd, ter hoogte van de sporthal. Een stelletje oplichters zijn het, vertelde vorige week zondag ook Arjen Lubach

Ja, de gasten van Herstel.nl hebben zich ernstig vergaloppeerd.

Herstel, ze hebben zichzelf ongeloofwaardig gemaakt. Zie Volkskrant.nl

Afbeelding links, loopt de verkiezingskoorts op in Beijum?

Nu is Liliane Ploumen-Stem PvdA- weer over de posters  van de SP en GroenLinks op de 'vrije aanplakzuil' geplakt. Dochter van de melkboer.

Zie ook het bericht met de twee onderste foto's van een paar dagen geleden. Toen had de SP zich over Thierry Baudet heengeplakt.

Nu wordt Liliane er weer overheen gezet. Gaat gezellig, welke partij gaat er weer over mevrouw Ploumen heen? We zullen zien.

Terzijde, altijd als deze blogger een politiek getint bericht post, krijgt hij grappige commentaar. Hij moet objectief zijn. Gaat niet lukken, ten eerste is dit een persoonlijk ingekleurde weblog over Beijum, ten tweede, objectiviteit bestaat niet. De criticasters menen, je moet opschrijven wat ik wil lezen. 

Tja, zo werkt dat niet, u vraagt en er moet gedraaid worden-people. Er bestaat eenvoudigweg geen kleurloos medium.

Foto rechts, al weken zijn er geen vuilnis/diftar-berichten op Beijumnieuws gepubliceerd. Heeft deels met corona te maken, het virus dat nog steeds dominant aanwezig is. Binnenkort weer een aflevering.

Foto rechts, netjes hoor, voetbalveld ter hoogte van de Jaltadaheerd. Groningen Schoon, dat doen we Gewoon. Het is de bedoeling om klein spul in de blikvangers te gooien....

De eerste week van maart 2021 is begonnen. Zoals afgelopen zaterdag vermeld, de kappers van Beijum gaan woensdag weer los.

En ook andere winkels (Primera, Zeeman en Speelgoedwinkel) in de wijk gaan voorzichtig aan weer los. Daarover later meer.

Kan een mooie week worden, kappers, winkels, bingo....

Koalm aan mensen...blijf voor zover mogelijk gezond...een prettige week toegewenst...

2 opmerkingen:

Han Borg zei

Eén zuil voor 37 partijen is ook wel wat krap, he?

Anoniem zei

De verzuiling van Beijum.