zaterdag 27 februari 2021

KAPPERS BEIJUM BLIJ, EN ZE HEBBEN ER WEER ZIN IN (3 maart)


Ze popelen, Kom maar op met de wilde haardossen Beijumers!

Foto boven, een gedeelte van de crew van Gerrie de Boer-kappers.  Gistermiddag. Helemaal rechts, de algemeen directeur himself. Ziet er toch een stuk vrolijker uit i.v.g.m. een week geleden.

De lezer welbekend, de lockdown voor contact-beroepen wordt vanaf3 maart opgeheven. Kappers gaan weer open.
Het vrolijke vijftal boven ook maar even filmen, zie beneden.
Zoals Beijumers weten zitten er twee kapperszaken op Winkelplein Beijum. Time Out Kappers en Gerrie de Boer stuurden half januari een lockdown-bericht De klanten worden en werden gemist.

Time Out Kappers-zaak had het te druk om deze blogger een mooi bericht te sturen, en dat is natuurlijk een positief teken aan de wand...druk met de voorbereidingen van de komende heropening.

Via Facebook dan maar:

 Wat zijn we blij! 🥳🥳🥳 uiteraard vliegen de mailtjes en berichtjes via sociale media ons om de oren 😅 om de heropening zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we besloten om de online agenda de eerste week gesloten te houden. Dit geeft ons de kans om contact op te nemen met de klanten die in december een afspraak hadden staan. Reeds gemaakte afspraken blijven wel staan. Wij begrijpen dat het lastig is om nog langer te wachten maar we doen ons uiterste best om iedereen van een plekje te voorzien 🙏🏼 Graag tot snel!

Geen opmerkingen: