donderdag 25 februari 2021

VACCINEREN TEGEN CORONA IN KARDINGE KOMT ER AAN


 
Vooropgesteld, het kan zijn dat dit bericht niet helemaal klopt, of dat er een update komt. Vaccinatielocatie Kardinge (in wording).

Deze blogger fietste afgelopen middag door het Kardingerpark alwaar hij rond de Kardingerplas gele verwijsborden ontwaarde. Borden met een wandelaar en fietser erop, met tekst Vaccinatielocatie Kardinge.
Hmmm, was Sportcentrum Kardinge daar niet voor aangewezen? De schaatsbaan? 
Zie blauwe tekst beneden.

Maar nee, de borden verwezen naar de Wijkpost, aan de Parkallee nummer 96.

Foto boven, de fotograaf had genoemde sportcentrum in de rug. Genoemde locatie rechtdoor en daarna weer rechts? Ok, even heenfietsen.

Terzijde, voor Wakepark Groningen langs, daarover later meer.

Fietspad tussen de Kardingerplas en de Parkallee maar opfietsen, zie afbeelding links. Waar zit die vaccinatielocatie nou? Kijk, naar rechts verwezen worden. Wijkpost Kardinge.

Het terrein dan maar opfietsen.beelding rechts, zal die 'straat' er iets mee te maken hebben? Deze blogger is niet onnozel, maar hij dacht dat vaccineren in Sportcentrum Kardinge via de hoofdingang van genoemde centrum zou gaan. Zit hier een achteringang? Zoals gezegd, wellicht volgt een update.

Jezelf laten vaccineren tegen corona schijnt een twistpunt te zijn. Deze blogger, als kind tegen allerhande ziektes ingeënt, is ook niet zo happig op een vaccinatie. Maar hij laat het wel doen, want hij leeft niet alleen. En nee, hij doet niet mee aan paranoïde wappie-gekte( ssst, hij zit in het complot...).

Terzijde, er bestaan wachtlijsten voor vaccinatie, mevrouw Beijumnieuws, het schaap is nog diep in slaap...werkzaam in de frontline in Stad, wijkverpleging, heeft een eerste afspraak voor een vaccinatie kunnen regelen in maart. Tweede prik in mei, want twee maanden later. Beide keren helemaal in....Veendam. Groningen zit vol met afspraken. (Kardinge?).

GGD Groningen richt voor het vaccineren tegen corona in de provincie Groningen verschillende locaties in om de vaccinaties dicht bij de inwoners aan te kunnen bieden. We zijn in gesprek met alle Groningse gemeenten, zodat er straks verspreid over de provincie voldoende vaccinatielocaties beschikbaar zijn.

Sportcentrum Kardinge
Eén van die locaties is de ijsbaan van Sportcentrum Kardinge. Daar vinden nu voorbereidingen plaats om de locatie klaar te maken voor grootschalige inenting. Het vaccineren tegen het coronavirus (COVID-19) start naar verwachting eind februari.

GGD-Groningen

Geen opmerkingen: