zaterdag 20 februari 2021

ERKEND EEN PIANO VERHUIZEN


Hij zat er nog niet in, al hoorde deze blogger een der heren desgevraagd antwoorden dat ze een piano gingen verhuizen.

Donderdagmiddag, tegen half drie in de middag. 

Een piano weegt zo tussen de 200 en 300 kilo. A hell of a job om te vervoeren, weet deze blogger die drie jaar geleden een exemplaar in huis haalde.

Ondergetekende ontwaarde drie 'erkende verhuizers' ter hoogte van de Doornbosheerd, naast de wijkring. In genoemde heerd stond een verhuiswagen, maar de piano-verhuis-aanhanger moest een heel stuk om vervoerd worden.

Zie eerst afbeelding links, daar liepen de heren een soort van aanhanger omhoog te duwen (richting hoogste punt, de Zuidwending).

Foto boven, hard aan het werk, geen wonder dat ze om moesten lopen, op de plek waar ze gefotografeerd werden loopt alleen een tussendoor-trapje, zie onderste foto in dit bericht

Waarschijnlijk moesten ze bij een woning zijn die langs de Zuidwending staat, einde links, gezien vanaf de linker foto. Gedoe, over gras moeten rijden.

Nog even bovenstaande foto bestuderen. Een piano is een kostbaar bezit (in het algemeen). Verhuizen kan een ruige aangelegenheid zijn. Wellicht wordt de piano eerst in dekens ingewikkeld voordat die de laadbak in gaat die we zien.

Maar goed, het zijn 'erkende verhuizers', die zullen wel weten wat ze doen. Geen idee wat dat erkend zijn inhoudt. Aldus deze nooit erkende blogger.

Zullen er ook verhuizers bestaan die niet erkend (door wie?) zijn?

Geen opmerkingen: