woensdag 24 februari 2021

CAFETARIA OP WEST WORDT WEER OPGEKNAPT


 "Nee, maak binnen maar liever geen foto's, ik wil geen gedoe hebben. Maar we zijn bezig om de situatie binnen weer op orde te maken."

Gistermiddag. De deur van cafetaria Hof van Beijum stond open, er stonden busjes voor de deur.

Even naar binnen lopen. Tjonge, wat zag alles er zwart geblakerd uit!
Geen wonder trouwens, vorig jaar 14 november brak er brand uit in deze snackbar op Winkelplein West.
Er werd de week erop veel troep afgevoerd

Reeds ruim drie maanden zitten er planken voor de ramen van het pand. En er circuleerden nooit bevestigde geruchten door de wijk over onenigheid tussen de verhuurder en pachter over aansprakelijkheid en mogelijke herstelwerkzaamheden.

Het goede nieuws, er zit letterlijk beweging in de zaak. Twee heren aan het werk. Er werden geen mededelingen gedaan, deze blogger kreeg de indruk dat bepaalde informatie niet wereldkundig mocht worden gemaakt.

De man die deze blogger gereserveerd te woord stond aan het einde van het gesprekje wel: "De planken worden binnenkort vervangen door nieuwe ruiten."
De horeca maakt zoals bekend een moeilijke tijd door, toch zou het een lichtpuntje zijn als cafetaria Hof van Beijum binnen afzienbare tijd weer in bedrijf komt.

Daarvoor zijn natuurlijk corona-versoepelingen nodig. Maar in dat geval ook goed frituur-apparatuur, een toonbank en witte muren. Kortom, een representatieve ruimte om een cafetaria in te huisvesten.

Er wordt aan gewerkt....

Geen opmerkingen: