donderdag 4 februari 2021

POLITIE KAN OOK RELAXED AANWEZIG ZIJN (Rutte's leugen?)

Ze stonden er zeker een half uur, misschien wel langer.

Busje met alarmlichten aan half op de stoep. Drie agenten erbij.
Met een paar heren in gesprek, er werden identiteitsbewijzen overhandigd, mondkapjes voor.....het geheel kwam gemoedelijk over, totaal niet opgefokt.

Een der heren groette deze blogger vriendelijk, maar die had het gevoel dat hij niet moest informeren wat er aan de hand was. Tegen kwart over vijf, half zes vanmiddag.
Het kan typisch zo'n bericht met foto zijn waar eventueel later een bericht achterweg kan komen.

Locatie, bocht in de Emingaheerd, ter hoogte van de parkeerplaats voor Winkelcentrum Beijum. Daar waar ondergetekende boodschappen deed en het tafereeltje gade sloeg.

In elk geval kreeg ondergetekende er geen onprettig gevoel bij. Politie in de wijk, het kan ook rust en veiligheid uitstralen. Controleren, surveileren, gewoonm aanwezig zijn. Het hoeft niet altijd dramatisch te zijn.
Update 18.20 uur, het kan er niks mee te maken hebben, maar volgens mij is onderstaande foto vanmiddag ook in de buurt van het winkelcentrum gemaakt.
Update 5 februari 17.00 uur, beide zaken hadden niks met elkaar te maken.  Politie was er om een conflict en een aangifte te verwerken. Viel uiteindelijk mee.

Geen opmerkingen: