zaterdag 6 februari 2021

BLIJF GEK DOEN, CORONA=AGENDA 21


 Zal het toeval zijn dat de bij elkaar geplakte stickers op één paal geplakt zitten en zo mooi bij elkaar passen?

Dacht deze blogger afgelopen dinsdagmiddag toen hij de stickers zag. 

Fietspad vanaf Winkelcentrum Beijum richting De Hunze. Op de achtergrond loopt horizontaal een stukje Beijumerweg.

Blijf gek doen hangt al tijden in het straatbeeld van Beijum. Zie de onderste twee plakkertjes.

Maar dan, dat verticale ding wat daarboven geplakt zit. Complotdenkers voor paal, beter gezegd: op paal. Agenda 21 is een ooit opgestelde duurzame agenda voor de wereld, voor lidstaten van de Verenigde Naties. Zie Wikipedia

Corona=agenda 21-wappies denken dat de klimaatdoelen uit genoemde agenda een soort van dekmantel zijn om de wereld om te vormen tot een dictatuur die wordt geregeerd door een nieuwe wereldorde, door één regering. Mensen zouden zich tijdens de huidige geplande corona-crisis laten vaccineren omdat ze bang zijn, niet wetende dat er een chip in het vaccin zit waardoor ze onder controle van onzichtbare duistere krachten zouden komen, van de nieuwe wereldorde.

Het is onvoorstelbaar hoe krankzinnig mensen die buiten een inrichting wonen kunnen zijn. Er bestaan ook in Beijum wappies die via 'eigen onderzoek' via YouTube en Facebook weten dat bovenstaande zinnen toch echt de waarheid inhouden, dat we ons moeten verzetten, dat Trump gewonnen heeft, dat Rutte in een pedo-netwerk zit. Het zijn de zelfverklaarde 'wakkere' mensen. De rest slaapt nog, zijn schapen.

De neiging bestaat, ook bij de blogger, om lacherig om dit soort mensen te doen. Maar in wezen kunnen ze levensgevaarlijk zijn, verblindt door hun geloof, hun fanatisme en 'vrijheidstrijd.'

Deze blogger weet uit jarenlange beroepservaring dat stapelgekke mensen levensgevaarlijk kunnen zijn, vanuit de wanen, want dat zijn het, en tot extreme acties kunnen overgaan.

Maar angst is ook weer een slechte raadgever, de wappie die dit, foto, op een paal in Beijum heeft aangeplakt, wordt bij deze uitgenodigd om zijn of haar verhaal te mailen. Zal, maximaal een a-viertje, op Beijumnieuws gepubliceerd worden.

De moeite waard om te lezen hoe de 23 jarige Narita tegen deze materie aankijkt

Geen opmerkingen: