zaterdag 6 februari 2021

ANTI CORONAPROTEST BIJ WINKELCENTRUM BEIJUM "Hier hebt u een kaartje, daar staan links naar allerlei websites op. Lees die maar, dan kan de waarheid ook tot u komen. Corona is een groot complot, het is de wereld ingeholpen om de elite nog meer macht te geven. We komen uit meerdere plaatsen in het land en we bezoeken vandaag winkelcentra om onze stem te laten horen."

Ze lieten niet alleen hun stem horen, ze zagen er op zijn zachtst gezegd behoorlijk apart uitgedost uit.
"Ze zijn van de Klu Klux Klan," aldus een nieuwsgierige toeschouwer.
"Doodeng", aldus een ander.

Het leek wel alsof er een gratis straattheatervoorstelling te beleven viel in en rond winkelcentrum Beijum. Tegen half drie vanmiddag.
Deze blogger keek de voorstelling met de bek vol tanden aan. Achteraf vindt hij het jammer dat hij geen vragen heeft gesteld, maar ergens is dat ook niet erg.

De inhoud die deze straattheaterspelers willen uitdragen weet je immers al. Zij zijn wakker, de rest slaapt nog. Corona is een verzinsel, de vaccinatie daartegen moet je niet vertrouwen...de regering wil macht over je uitoefenen. En de ic's zijn leeg.

Er werd gezongen, iets over ongeboren leven, deze blogger was even in de veronderstelling dat er een anti abortus-groepje aan de gang was. Een 'kindje' in een wandelwagen...
Ook werd er heel langzaam gemarcheerd, het leek net alsof er mimiek-spelers bezig waren.

Als kind zou je doodsbang van de creaturen kunnen worden, het zag er allemaal behoorlijk griezelig uit.

Maar wel, deze mensen in het wit waren en zijn overtuigd van hun waarheid en hun gelijk. Een stuk of vijftien spelers. Het kwam indrukwekkend over, maar gezien de reacties die deze blogger hoorde kregen ze weinig bijval van het aanwezige publiek. 

Ze kwamen, liepen de promenade van het winkelcentrum door, maakten een rondje over het winkelplein, weer terug door de promenade en weer in auto's stappen. Op weg naar andere winkelcentra in den lande. 

Een wonderlijk rondreizend gezelschap. Minuutje film beneden.

Update, 20.15 uur, Facebook heeft het aanzwengel-bericht over deze demonstratie verwijderd.

Update 21.30 uur...zie afbeelding links, klik groter. Fotograaf Dave.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Toen ik ze zag dacht ik dat er een ploeg schilders was aangekomen die het wkc een likje verf ( hoewel niet nodig) gingen geven. Toen ik hun looptempo waarnam wist ik gelijk dat het geen schilders konden zijn. Wat het dan wel waren.N.m.m. een aantal mensen die het spoor bijster zijn en op deze manier op zoek zijn naar de de juiste weg. Dat ze op deze wijze de afgrond dicht benaderen moet nog tot ze doordringen

Anoniem zei

Zielig zootje. Hersens zijn nog niet volgroeid.

Anoniem zei

Snap waarom ze maskertjes op hadden. Zou ook niet aan de grote klok willen hangen dat ik het iq heb van een kanarie. En waarschijnlijk beledig ik die vogels hiermee.

Vind het ook erg jammer om te vernemen dat dit soort folk in beijum woont.

Joost zei

Nait te druk om maken ben gewoon sjappies. Gewoon negeren deze zooi en de ander wap...s

Anoniem zei

arm kind.

Henk Kamminga zei

Dus klimaat-wappies zijn ook al actief in Beijum. Deze lieden zijn écht helemaal het spoor bijster. Ze worden ook wel gelinkt aan de Q-Anon beweging die geloven dat het coronavirus is 'uitgevonden' door politici om de bevolking een beetje uit te dunnen,en meer van die flauwekul. We halen onze schouders op en lopen door na het zien van deze merkwaardige clowns. Het is namelijk onderzocht hoe groot de aanhang is voor deze gevaarlijke theorieën; toch nog 15 % van gehele bevolking.

Henk Kamminga zei

Sorry, 'klimaat-wappies' moet zijn 'corona-wappies'.