woensdag 25 november 2020

BRAND-TROEP CAFETARIA HOF VAN BEIJUM WORDT AFGEVOERD


De hele keuken van de op 14 oktober in de brand staande
 cafetaria Hof van Beijum moet vervangen worden.

Dat heeft deze blogger niet van de uitbater zelf vernomen, wel van sommige Beijumers, maar het het feit dat er een grote volgegooide container voor het pand staat wijst die kant uit.

Zie afbeeldingen,

De planken zitten nog steeds voor de ramen.

Maar er wordt binnen gewerkt, valt af te leiden aan de foto's.
Voordat de renovatie begint moet eerst het kapotte en afgebrande afgevoerd worden.

Daarbij wordt van alles afgevoerd, zien we op de linker foto. Het ziet er grappig uit, ziw voorgrond, maar de aanleiding voor de gevulde container is natuurlijk verre van grappig.

De dagen worden kouder en kouder, en behalve een hete loempia valt er deze dagen niks warms op Winkelplein Beijum te eten.

Dat het Hof van Beijum zo spoedig mogelijk gerenoveerd moge zijn en weer patat en snacks kunnen verkopen. En, last but not least, dat het personeel de werkzaamheden weer kan oppakken.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

En vergeet de pizzas niet !!!

Anoniem zei

Domino's !

familie de jonge zei

En de warme snacks bij de slager. De warme snacks bij de snackhoek van de AH. Dus alleen de loempia een beetje wijkblogger zou beter moeten weten. Hij is toch oud genoeg om te weten waar Abraham de mosterd haalt. 🤣🤣

familie de jonge zei

Beetje kort door de bocht van onze Beijumblogger, hij zou oud genoeg mooeten zijn om te weten waar abraham de mosterd haalt. Want behalve de Pizza van de Domino's hebben we ook nog een slager/poelier met warme lekkernijen zoals kippenpoten of gehaktballen. En met de verbouwde supermarkt is er ook een balie bijgekomen voor diverse warme lekkernijen. Dus warme happen genoeg voor de snekbek!

Johan Fehrmann zei

Leuke betrokken reacties. Er staat niet in het bericht dat je op Winkelplein West geen warme hap kan kopen, maar wat er OP het plein valt te eten. Niemand die zijn pizza-doos op het plein opent om daar te gaan zitten eten, dat neem je in de regel mee naar huis. Een loempia, patatje (voorheen ook een visje) kon je op het plein aanschaffen en daar ook op eten, al of niet bij een tafeltje met een stoeltje naast de snackbar ofloempia-kraam. Dat je in het winkelcentrum wat warms kunt kopen, dat is weer een andere locatie. Blijf kritisch, tegengas is altijd leuk en welkom.

familie de jonge zei

Cheesebites van de Domino's zou je es moeten proberen Johan, zo gemaakt erg lekker als snack tussendoor. Ik begrijp dat je het assortiment van de Domino's nog niet genoeg hebt uitgeprobeerd.