donderdag 5 november 2020

DOE MEE MET CORONA-SINT MAARTEN. OF NIET...

 Met een schepnetje snoep aanbieden? Of op anderhalve meter van je voordeur een krijtstreep trekken en daar een schaal met snoep neerzetten?

Sint Maarten kan volgende week prima doorghaan in corona-tijd.

Zet een kaarsje of lampje voor je raam ten teken dat je mee wil doen en kinderen wat leuks of lekkers wil geven in ruil voor mooi gezang.

Winkelcentrum Beijum biedt zoals eerder vermeld Sint Maarten digitaal aan

Helemaal onderaan dit bericht een hilarisch filmpje over burgervader Koen Schuiling die even voordoet hoe er komende week verantwoord en corona-proof Sint Maarten kan worden gelopen.

 Hoe vieren we Sint Maarten op 11 november in deze coronatijd? Het feest waarbij kinderen met lampions langs de deuren gaan, kan doorgaan. Kinderen hebben immers maar een klein aandeel in de verspreiding van het virus, zeker buiten. En als iedereen zich aan de regels houdt, is er genoeg ruimte om drukte te voorkomen. Let daarom op de onderstaande voorzorgsmaatregelen.

Kinderen mogen liedjes zingen bij de deur. Maar ze moeten wel 1,5 meter afstand houden tot hun publiek. Tip voor ouders: houd de groepjes en het aantal begeleiders zo klein mogelijk.

Veiligheids-regio

Geen opmerkingen: