woensdag 25 november 2020

EEN SNEAKY PLEK VOOR EEN FLITS-AUTO?

"Ze maken er een plek voor een flitsauto, doen ze bij kruispunt Lewenborg ook."

Verschillende lezers reageerden eenduidig op het bericht van gistermiddag. Wat waren ze aan het doen bij kruispunt Beijum Noord?

Nou, dit dus, zie foto. Een parkeerplaats aanleggen.

Nou vindt deze blogger zichzelf bepaalt geen complotdenker. Maar er is maar een enkele reden te bedenken voor de vraag waarom deze plek is aangelegd. Niet voor welke hulpdienst dan ook.
Kan alleen maar voor een sneaky (want niet zichtbaar) opgestelde flitsauto zijn. Als een lezer een andere reden weet aan te dragen, welkom. Een nood-parkeerplek in geval van ongelukken?

Vooral ter hoogte van van Driebond wordt op de oostelijke ringweg nog wel eens een flitser 
gesignaleerd.

Wat was de voormalige flitser bij het oude kruispunt Beijum, Zuid een enorme melkkoe. Tonnen aan flits-geld incasseerde het Centraal Justitioneel Incasso Bureau (CJIB).

Wat een aderlating, geen flitsplek meer op de oostelijke ring om Stad. Kom, laten we daar ergens even voor een paar duizend euro een mooi plekje creëren, dat geld hebben we er zo weer uit. Doen we net alsof we voor de verkeersveiligheid gaan, maar kunnen we ondertussen even flink cashen.

De Beijumblogger zal deze plek de komende tijd een beetje extra in de gaten blijven houden. Wanneer gaat daar een auto staan? Wordt ter zijner tijd vervolgd.

2 opmerkingen:

Han Borg zei

Vreemd hoor. Als er een maximum snelheid van 70 km/u geldt, dan houden we ons daar toch gewoon aan? Ik heb ook best af en toe een prent als ik te snel rijd, maar dat is toch heus mijn eigen schuld....

Anoniem zei

Dit lijkt op geldklopperij van de burger. Zoals de blogger zegt, nog nooit is hier een ongeluk gebeurd en dan toch dit.