vrijdag 27 november 2020

RECREATIEPARK KARDINGE (167) In deze als maar kouder wordende periode krijgt een mens extra zin om behaaglijk ergens onder de zon op een strand te gaan liggen en om af en toe het lekkere verkoelende water van een zee of plas in te duiken.

Het is eind november, en een mens zoekt momenteel eerder warmte dan een verkoelende duik.

Maar het zal toch ooit weer maart en april worden. Het blijft een prachtig gegeven dat de wijk Beijum een gezamenlijke achtertuin heeft daty recreatiepark Kardinge heet.

Na maart en april zal het weer mei tot en met augustus gaan worden, Tijd om dan met mooi weer (+25 graden) het strand en het water van de Kardingerplas in te duiken, ook wel het Zilvermeer genoemd.

Deze blogger fietste er gistermiddag langs, op weegnaar een uurtje fitnessen in DijkmanSport, zie logo links.

Wat nou, fietsers afstappen? Zie foto links. Even doorfietsen naar genoemde plas, zie afbeelding rechts, er lagen metalen rijplaten vanaf het fietspad richting plas.

Aha, zie foto boven, de pier waarop tijdens zwemweer vaak jongeren zitten, en er vanaf duiken, wordt aangepakt.

Niet verkeerd, er ontbraken de afgelopen zomer planken op de pier, vervelend als je met je blote voeten al lopend in een gat terecht komt.
Zal alleen de pier worden aangepakt? Het lijkt wel alsof ze op het strand ook iets van plan zijn, daar staat een ijzeren hekwerk.

Deze blogger zal het in de gaten blijven houden. Wordt hier medio november al gewerkt aan een comfortabele zomer-ontspanning voor in het te komen jaar 2021?

Geen opmerkingen: