zaterdag 15 november 2008

DE 1e Montessorischool (vervolg)

De eerste paal wordt, zoals reeds eerder hier vermeld, op 20 november vanaf 13.00 uur geslagen door wethouder José van Schie. Beijumers zijn van harte uitgenodigd om hiervan getuige te zijn. De 1e Montessorischool, beter gezegd de herbouw hiervan, gaat dit gedeelte van Beijum ingrijpend veranderen. U kunt hier, net als bij de herbouw van de Boerderij, regelmatig een video aantreffen van de latest developments, de laatste ontwikkelingen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik meende gelezen te hebben dat de halte van lijn 6 gaat verdwijnen bij de Wibenaheerd dankzij deze verbouwing. Maar heb nergens iets kunnen lezen hoe en waar de laatste halte van lijn 6 dan gaat staan. Waar moet de bus bijvoorbeeld keren? En waar krijgt de bus(chauffeur) een plek om te wachten voor een pauze/dienstregeling?

Terwijl men daar over aan het nadenken is zou men ook mee kunnen nemen om lijn 6 daadwerkelijk in een rondje te laten rijden door Beijum, neem de Emingaheerd mee en rij niet binnen 10 minuten twee keer dezelfde route. Scheelt ook tijd voor de bus en de passagiers.

Omdat dit bij mijn weten zo'n beetje de enige plek op het internet is om een beetje commentaar te leveren en vragen beantwoord te krijgen aangaande Beijum. Gaat de rotonde bij de Wibenaheerd ook opgeknapt worden? Het is nu al een puinzooi met alle kapotte palen langs de rotonde en de weg zelf die ingedeukt is en dat wordt alleen maar erger zometeen met al het zware vrachtwagenverkeer voor de bouw. Met asfalt, is makkelijker schoon te houden en minder gevoelig voor zwaar verkeer t.o.v. klinkers.