woensdag 26 november 2008

NIET UIT BEIJUM WEG TE SLAAN

Het is een bekend verhaal. Stadjers die er niet aan moeten denken om in het "Oostblok" van de stad te moeten wonen. In
Beijum wel te verstaan. In de groenste wijk van de stad zelf wordt driftig gebouwd en uitgebouwd want Beijumers hebben het er naar hun zin en willen er niet meer weg. Het Beijumgevoel is soms lastig aan buitenstaanders uit te leggen, en vooral als ze je meewarig aankijken en met je te doen hebben. In dit gedeelte, aan de zuidkant van Beijum, staat om en om een aanbouw bijgebouwd, nieuwe keukens worden geplaatst en badkamers gerenoveerd. Dat doen de mensen niet om het huis met meer winst te willen verkopen, nee ze nestelen zich hier en ze willen hun bestaande woongenot uitbreiden. Luister naar Saskia Adringa. Ze woont 23 jaar in Beijum en ze zou zo een reclamespot kunnen inspreken. Sterker nog, dit is onbedoeld eigenlijk een reclamespotje voor de wijk Beijum.

5 opmerkingen:

Unknown zei

Moederrrtjeeeee!!! leuk interview hoor :D

Anoniem zei

Hoi Sas, ik had onze familie, mijn collega's en vrienden/vriendinnen een mailtje gestuurd met deze webpagina. Tot nu leuke reactie gehad. Een heel leuk interview en je kwam goed uit je woorden. Ik ben trots op je. Een trotse mede-eigenaar & eega.

Anoniem zei

feestje alleen met je buurtjes??? Jeetje, was je 12 toen je er 23 jaar geleden kwam wonen? De tijd staat je goed! groeten uit een nog mooiere omgeving http://www.spijk.net

je niet uitgenodigde vrienden Linda,
Jan :-)

Anoniem zei

Hey tante!
je weet het weer leuk te brengen.
Heb gisteren nog gelunched in Beijum was echt te gek!
Volgende keer moet ik echt bij jou in je serre verkeren...
xxx marije ( je nicht)

Anoniem zei

Hoi Sas,
Hier nog een paar reacties:
Bea: Saskia kan zo in de reklame!! Mooie vrouw heb je.
Alja: Saskia is haar roeping misgelopen. Ze had televisiepresentatrice moeten worden!
Ineke: Wat is Saskia toch een lekker enthousiast mens!
Liefs, J.