vrijdag 28 november 2008

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

* Een paar maanden geleden verhoogde ik het aantal berichten op deze voorpagina van 10 naar 75. Dit zou gemakkelijker voor de lezers zijn. Achteraf gezien werd het er niet gemakkelijker van, naar nu blijkt heeft het irritante en moeilijk opladen van Beijumnieuws te maken met dit hoge aantal van 75. De berichten op de voorpagina zijn teruggebracht tot 25 zodat u weer sneller op deze wijkblog kunt komen.

* De datum waarop wijktheatergroep Happy Family in Beijum optreedt is vastgesteld op vrijdag 30 januari. Op die dag bent u welkom in de Kleihorn voor een gratis voorstelling over Huiselijk Geweld. Kom op tijd, de voorstelling begint om 20.30 uur. Ik zal in januari nog een herhaling van deze aankondiging plaatsen. Noteer het vast in uw agenda. Een week eerder kunt u de voorstelling ook bekijken. Op de 23e januari treedt de groep op in Het Floreshuis, nabij de Korreweg.http://www.floreshuis.nl/

* Er kwamen enkele verontwaardige mailtjes en reacties op het artikel over de kinderlokker, zie 19 november. Het feit dat de kinderlokker door de persvoorlichter als een gerucht wordt afgedaan zette kwaad bloed bij sommige mensen. Als er lezers zijn die meer informatie weten te verstrekken over de kinderlokker (echt of onecht) zijn ze hier welkom met hun verhaal.

* Het artikel "Niet uit Beijum weg te slaan" van een paar dagen geleden waar Saskia Adringa in figureert blijkt een regelrechte kijkcijferhit te zijn. De kijkcijfers schoten niet alleen omhoog in Groningen maar ook in andere plaatsen. Is Saskia een onontdekt talent?

1 opmerking:

Anoniem zei

hallo Johan,
Heb jij meer informatie over de verandering van de Golff in Aldi?? Ik denk dat het een onderwerp is waar heel veel Beijumers in geinteresseerd zijn..!!?
Groeten van Alie