zondag 23 november 2008

WIE IS DE POSITIEFSTE ALBERT HEIJN-MEDEWERKER?

In Albert Heijn Beijum lijkt een soort van Idols aan de gang. Er is hier echter alleen een publieksjury en publiek én deelnemers kunnen prijzen winnen. Voor het personeel in dit geval geen zangcarrière, maar kaartjes voor de wedstrijd PSV-Liverpool of een diner van 130 euro.

De klant kan na afloop van zijn boodschappentocht in de winkel op een formulier invullen wie hij of zij de meest positieve medewerker vindt. Dat deelnemersformulier moet vervolgens in de actieton worden gegooid. Op het formulier staat: Wie vindt u vandaag de meest positieve medewerker van de winkel? En, wie heeft u vandaag het beste geholpen? Niet alleen personeelsleden kunnen in de prijzen vallen, uit de ton worden ook winnaars getrokken, klanten mogen in dat geval voor 30 euro gratis boodschappen doen. Het personeel valt nog extra in de prijzen als ze een "Goed-Idee (waar kennen we dit van?) inleveren, een bruikbaar goed idee voor de winkel.

Op de foto staan An en Astrid naast de ton. Ik weet niet zo goed wie ik de beste en positiefste vind. Ik twijfel tussen Janieke, Anna, Ida, Margreth en Hannah. Mark en Julian lijken me de beste en positiefste mannelijke medewerkers. Maar wie moet je nou in vredesnaam kiezen? Eigenaresse Alice Meins, denk ik toch maar. Of zit ze toch in een soort van jury? Wat een goed idee van haar zo'n actie!

Geen opmerkingen: