dinsdag 11 december 2018

NEE MEISJE VAN TWAALF, LAAT JE NIET VACCINEREN....


Meisje informeer jezelf! Je wilt toch geen proefkonijn zijn?

De flyer op het raam naar de natuurwinkel in de Wiershoeck trok een paar dagen geleden de aandacht van de Beijumblogger.

In eerste instantie voelde hij wrevel, moet je een kind op deze manier aanspreken? Er kwam een associatie bij ondergetekende omhoog die enigszins raakvlakken met het onderwerp heeft met wat achter de flyer met manipulerende tekst zit. 
Zie afbeelding boven.

Anti abortus organisaties en figuren die niet willen dat een meisje of vrouw abortus ondergaat bedienen zich ook van dit soort geslepen en chanterende/manipulerende taalgebruik.

Nee, geen kind vindt het cool om proefkonijn te zijn.

Op de linker afbeelding zien we de achterkant van de flyer, het gaat over het al of niet vaccineren van jonge meisjes om baarmoederhalskanker te voorkomen. 
De makers van de flyer zijn bij uitstek tegen.

De blogger heeft geen idee of ze gelijk hebben, of dat het juist wel erg goed is (elke kankergeval dat kan worden voorkomen is meegenomen) of dat het een truc van de farmaceutische industrie is om (nog meer) winst te kunnen maken.

Maar los van de inhoud, het is volgens ondergetekende ver onder de maat om kinderen, meisjes van twaalf jaar aan te spreken zoals op de foto gebeurd. Dat riekt naar een vorm van kindermisbruik, kinderen al of niet laten vaccineren is een kwestie voor volwassenen. Die verantwoording kun je niet bij een meisje van twaalf leggen.

De blogger behoort tot de generatie die als kind is gevaccineerd tegen pokken en mazelen, een generatie die ouder wordt dan ooit tevoren....

Op https://stichtingvaccinvrij.nl/staat van alles over dit onderwerp. De naam vaccinvrij wijst op de anti stemming aangaande dit onderwerp.

Zomaar een reactie op het Ouderenplatform op de site:

“Mijn zoontje van nu 3,5 jaar oud is vaccinatievrij, heerlijk kind, ik kan niet anders zeggen. Ik voed hem wel met vrijwel alleen maar biologisch eten en geef hem geen ‘snoepgoed’. Hij is buiten verkouden zijn echt nauwelijks ziek. Nu heeft hij waterpokken, ik heb ze geteld op stilstand (toen er al 3 dagen geen nieuwe meer bij kwamen) het waren er precies 29. Het is ongelooflijk hoe makkelijk hij door de standaard kinderziektes heen komt. Voor mij geen vaccinaties. Heb hem liever puur dan volgespoten.”

Update 12.40 uur, een lezer reageerde maar postte de reactie onder het voorgaand bericht uit Lewenborg.
Bij deze: https://www.nemokennislink.nl/publicaties/antwoorden-aan-bezorgde-ouders-over-vaccineren/

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Terecht stelt de blogger vast dat hij behoort tot een generatie die door de bank genomen ouder wordt dan de vorige. Door dit in 1 adem te noemen met het feit dat hij als kind volgeblaft werd met de lichte en zware metalen in het pokken- en mazelenvaccin, suggereert hij dat er een oorzakelijk verband bestaat tussen deze gifspuiten en zijn hoge leeftijd. Overigens zonder de statistieken of onderzoeken te vermelden die dit aantonen. Deze vergeetachtigheid hangt ongetwijfeld samen met het feit dat zijn generatie ook dementer is dan ooit tevoren. Bovendien vaker ten prooi valt aan hoge bloeddruk, diabetes, allergieën, huidaandoeningen, hart- en vaatziekten, obesitas, depressie, Alzheimer, kanker, enz. Kortom stijf staat van alle vaccinatiebijwerkingen in combinatie met de hoge leeftijd die Big Pharma hem met al deze vaccinaties zou bezorgen. Daardoor kan deze genoçide-industrie nòg meer rommel resulterend in nòg meer bijwerkingen in hem pompen gedurende een nòg langere levensperiode, en kan men als zodanig nòg meer aan hem verdienen ! (“Nee, de koe – lees patiënt – moet niet dood, hij moet gemolken worden”) Nu maar hopen dat er spoedig een vaccin zal worden uitgevonden die de blogger tegen zo veel domheid kan behoeden om zijn column af te sluiten met gillend grote propandaleuzen voor vaccinatievergiftiging.

Anoniem zei

https://www.ninefornews.nl/vaccinaties-dragen-niets-gezondheid/

Anoniem zei

Die anti-vax idioten zijn volledig de weg kwijt. Wat mij betreft wordt dergelijk volk vandaag nog uit de ouderlijke macht ontzet.

Gelukkig werkt de regering toe naar verplichte vaccinatie voor de meest belangrijke.