zondag 23 december 2018

PRETTIGE KERSTDAGEN NAMENS KERSTMAN PIET (en kerstvrouw Willy)


Het is traditioneel het bontst versierde kersthuis van Beijum. Het huis van kerstman Piet en kerstvrouw Willy aan de Amkemaheerd.
Wat ook traditie is geworden, Piet stuurt al een paar jaar achtereen een kerstboodschap + foto's op voor de lezers van Beijumnieuws.

Dit keer schreef de kerstman erbij: 

Na een mooie zomer, zijn we nu in de gezelligste maand van het jaar aangekomen.
Maar wat voor de één een mooie tijd is, is voor de ander niet altijd zo.

Ik wandel dagelijks in ons mooie park met mijn grote vriend "Chico " en dan kom je er achter dat er toch nog vele eenzame mensen onder ons zijn. Iedereen heeft natuurlijk z'n problemen , maar een beetje respect en begrip voor mekaar zou hier wel wat beter mogen. Het leven is te gejaagd in deze moderne tijd! Ik zou zeggen, zoek elkaar op, want alleen zijn in deze tijd is echt niet leuk! De Kerstman en Kerstvrouw van Beijum wensen U allen gezellige en vredige dagen en voor het komend jaar veel voorspoed en geluk. 

De oudjes, eenzamen ,zieken en iedereen die het nodig heeft, steken we een hart onder de riem met een warme gedachte!!
Nogmaals, de Kerstman en vrouw hopen dat iedereen fijne dagen zal hebben . 

JF; de kerstgroet van vorig jaar was ook leuk. Zie nog eens dit bericht met een kerstkaart waar het echtpaar op staat met doorverwijzende links.
En bij Dagblad van het Noorden kunnen ze blijkbaar geen andere kerstman, kerstvrouw en kersthuis vinden, voor het tweede achtereenvolgende jaar hebben ze tegen Kerst een bericht over het Beijumse stel en hun kersthuis. Zie hier.  Conclusie, Piet en Willy zijn niet alleen de Kerstman en Kerstvrouw van Beijum maar van heel Groningen.

Geen opmerkingen: