woensdag 12 december 2018

180 KERSTPAKKETTEN GAAN VANDAAG DE WIJK INBewoners van Beijumen middenstanders hebben de afgelopen twee weken voor het derde achtereenvolgende jaar in successie in grote getale producten gedoneerd voor mensen in de wijk met een wat smallere beurs die een steuntje in de rug vlak voor kerst goed kunnen gebruiken.

Gisteren en eergisteren zijn in kerkelijk centrum de Bron 180 dozen gevuld met voor de persoon(en) in kwestie producten waar behoefte aan is of kan zijn. Ter vergelijk, een gezin of alleenstaande met een klein kind kan  babyspullen in het pakket verwachten, personen zonder kinderen uiteraard niet.

Op de foto's zien we het boegbeeld van de actie. Maar ze zal direct verkondigen dat andere mensen volop meegewerkt hebben. En dat klopt, Christine de Ruiter was niet de enige die aan het tot stand komen van vele gevulde dozen heeft gewerkt, er hebben ook  andere vrijwilligers en medewerkers van WIJ Beijum bij en in Winkelcentrum Beijum gestaan om producten in ontvangst te kunnen nemen. Zie hier

Vandaag en morgen rijden onopvallende auto's (discretie) met gevulde dozen door de wijk op weg naar de gelukkigen die ongetwijfeld verheugd zullen zijn dat 'Beijum' een hartverwarmend gebaar naar ze heeft gemaakt.

(In elk geval hebben AH-Beijum, Shoetime en Hoogenberg dierenspeciaalzaak producten gedoneerd. Ook zijn er bijdragen vanuit de bewonersorganisatie en de Ikea; aanvullingen zijn welkom)

Foto's+ video uit 2015
Kijk eens hoe blij mensen in 2016 een kerstpakket in ontvangst namen

Update 16.30 uur, zie afbeelding links, deze twee dames brachten zojuist twee kratten naar de AH en wat de blogger er van begreep is dat ze nog nog dozen met daarin luiers gaan rondbrengen en iets met enveloppen met inhoud. 

Geen opmerkingen: