vrijdag 2 oktober 2020

CORONABEIJUM (23)


We beleven de Bubble- en Eigen Gelijk Eerst-tijden.

En ook de complot-tijden.

Wie niet gelooft wat ik vind, is een schaap, is nog in slaap...niet wakker.
Corona lijkt zich tot een maatschappelijke split factor van formaat te ontwikkelingen.

Families, vrienden, buurtgenoten, ze komen soms tegenover elkaar te staan wat betreft opvattingen.

Deze blogger is een schaap. En nog diep in slaap. Want hij vertrouwt op de deskundigen van het RIVM.

Wanneer wordt hij wakker en gaat hij inzien dat corona met een elitaire 'staatsgreep' te maken heeft? Dat het met een pedo-netwerk te maken heeft?

Wanneer gaat hij inzien dat new born virologen als Lange Frans en Maurice de Hond het eigengereide Gelijk aan hun zijde hebben?

Verlichte geest, Willem Engel, waarom moet je hem zo verguizen, Beijumblogger?

Het is toch de incarnatie van de Liefde Himself?
De bezuinigingen op de GGZ wreken zich meer en meer.

Het zijn de tijden mensen.
Er staat informatie op Facebook, dus het is toch waar?

Foto boven, de domme schapen in Beijum.

Afbeelding links, het Trefpunt neemt corona-verantwoording. Stelletje buurthuis-schapen. Losers, een beetje dom achter de elite aansjouwen?

Foto rechts, een scheidingslijn tussen gaand en aankomend winkelpubliek in Winkelcentrum Beijum.

Ook daar schapen die domineren.

Er creperen mensen op ic-afdelingen. Ouderen met onderliggende ziektes houden hun hart vast.
Ach, het is maar een griepje. En dat oude dorre hout...weg ermee. Hallo Trump. Terzijde, deze lepe schreeuwerd moet je tot op het bot wantrouwen. Zal ie echt positief getest zijn?

Als volgende week mondkapjes, die verspreiding van het virus moeten indammen, verplicht worden gesteld.....dan is dat gewoon onderdrukking van het volk.

Dit bericht werd mede mogelijk gemaakt door het RIVM. 

In het kader van transparantie, deze blogger-slaapschaap, die niet aan fake-nieuws doet,  heeft 3.000 euro voor dit bericht op zijn rekening bijgeschreven gekregen.

2 opmerkingen:

Hennie Cruiming zei

Goed dat er toch mensen zijn in Beijum die wakker zijn, hopelijk volgen er meer. Kwam gisteren in het winkelcentrum bij Albert Heijn en wist niet wat ik zag, hoeveel mensen er zijn die vrijwillig een muilkorf dragen, zonder het besef te hebben wat voor schadelijkie gevolgen de muilkorf voor je gezondheid kan hebben. Denk dat deze mensen ook alleen maar naar de MSM kijken en denken dat een vaccin hun kan redden. Helaas zal dit niet het geval zijn, ze zullen het nog ondervinden. Een advies: Ga zelf op onderzoek uit en je komt tot een hele andere conclusie. Er is genoeg informatie te vinden op Internet dan de leugens en het eenzijdige geluid van de MSM.

Jan zei

Daar heb je een wakker figuur, hij haalt zijn informatie van internet. De leugens en desinformatie van intenet stelt hij boven de onderbouwde informatie zoals op de landelijke tv-zenders zijn te zien en te horen. Deze lieden kunnen niet zonder vijandsbeelden. De normale media moeten verdacht gemaakt worden. Zielepoot.