dinsdag 20 oktober 2020

"KIJK DAN OP FACEBOOK, HET STAAT OOK OP YOUTUBE"

 "Jij laat je toch niet alleen informeren door de MainStreamMedia (MSM)? Die spelen onder een hoedje met de regering en de elite."


We beleven de paranoia- en complottijden.
Oh jee, bovenstaande tekst is al foute boel.

Deze blogger krijgt regelmatig mails of chat-berichten binnen met commentaar op zijn schrijfsels. Is natuurlijk all in the game. Maar vooral de berichten over corona op Beijumnieuws zet een aantal mensen er toe aan om daar heftige commentaar op te leveren.

De blogger is helder, hij vertrouwt de gevestigde media in grote lijnen, hij vindt dat hij in een democratische rechtsstaat leeft (gelukkig maar) en hij neemt de corona-problematiek serieus. En vanzelfsprekend ook de maatregelen daartegen. 

Krankzinnige theorien over pedo-netwerken, het uitrollen van een nieuwe wereldorde door wereldleiders, een machtsgreep van de farmaceutische industrie, een pizza-gate (kinderen te koop aanbieden voor seks) een Deep State en kijk uit voor de bankiers komen voorbij. Kijk uit voor Bill Gates. Soros! Het zal.

Opgegroeid in het 'land' van jenever en achterdocht, de veenkoloniën, aanschouwt hij met verbazing hoe hele volksstammen hem wat betreft achterdocht en wantrouwen overtreffen.

Arjan Lubach beelde de heersende gekte afgelopen zondag treffend uit, zie de video beneden. Welkom in de Fabeltjes-fuik. Terzijde, de complotters weten het wel, Lubach wordt betaald door de regering. En een producer van het programma is bevriend met een D66-er, nou dan weet je het ook wel.

Zal het begonnen zijn met Trump? Alles wat deze man niet zint is immers fake-news. Over de discussie met sommige lezers die alles zeker weten, kan deze blogger niet eens wat breder kijken? Kijk eens op Facebook, bekijk eens wat video's van Willem Engel en Lange Frans op Youtube. 

Altijd mooi als mensen kritisch zijn. Maar dan vertellen dat ze 'zelf op onderzoek uitgaan?'

 Youtube is een vermaak-medium. Geen journalistieke bron. Facebook, hoofdzakelijk een medium voor prive-berichten. Of voor het samenkomen van gelijkgestemden. Of om te steggelen. Wat is dat voor eigen onderzoek dan?


Zelf op onderzoek gaan op Facebook en Youtube..Mensen toch!!

Onderzoeksjournalisten moet je niet geloven. Wel lieden als Willem Engel en Lange Frans. En er staan ook heel veel 'deskundigen' op Youtube die je precies kunnen vertellen hoe het zit met corona. Virologen? Charletans.

Deze blogger is nog een slapende schaap. Hij moet maar eens wat meer op onderzoek uitgaan. Zich breed laten informeren inzake corona. Wakker worden...luister naar de wijze lessen van Engel en onze Frans!

Vooral via Facebook en Youtube.

Mensen toch! Laat je auto repareren bij de bakker. Koop je brood bij de garage.

Zullen we onderzoeksjournalisten en deskundige virologen geloven inzake het corona-virus? 

Afgelopen zaterdag...een handjevol mensen op de Grote Markt....Groningen in Opstand

Zullen we de deskundigen gaan geloven? De virologen? De onderzoeksjournalisten?

Of toch eerder een geflipte dansleraar of een doorgedraaide rapper?

3 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

Zie in dit verband:


https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/youtube-verwijdert-video-s-lange-frans-na-kritische-uitzending-zondag-met-lubach~bc680cff/


https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/zo-voer-je-een-zinnig-gesprek-met-een-complotdenker-in-je-omgeving~b7d8cc6f/


https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/wie-en-wat-zit-er-achter-het-blad-gezond-verstand-met-de-echte-waarheid-over-corona-en-9-11~bd35de5d/

Unknown zei

Zelfzorgcovid19.nl van dokter Rob Elens geeft super goeie gezonde informatie

Unknown zei

zelfzorgcovid19.nl heeft super goeie gezonde informatie