zaterdag 25 februari 2023

DAAR GAAN WE WEER....VERKIEZINGEN IN AANTOCHT


Het gaat weer een gezellige boel worden de komende weken.

Op 15 maart gaan de stemhokjes open want Provinciale Statenverkiezingen.

De campagnetijd is begonnen, de tijd van mooie plannen, vergezichten en loze beloftes.

Deze blogger moet zijn cynisme inhouden, want blij te zijn om in een vrij land te wonen.

Volgens sommige wappies wonen we trouwens in een dictatuur.  Dat is vreemd, maar er moet ook iets te lachen overblijven.

Over lachen gesproken, en deze blogger loopt al een aantal jaren en verkiezingen mee, het is vaak erg komisch om te zien hoe politieke partijen en hun leiders zichzelf wel erg serieus nemen.

We hebben weer een verkiezingsbord op de parkeerplaats van Winkelcentrum Beijum.

Zie foto boven. De natuur, zonlicht, en de schaduw van een boom verhinderen dat het bord goed te zien is. Het kan een voordeel voor groene partijen zijn...

De PvdA en GroenLinks staan linksboven, hoe kan het ook anders. JA21 rechts onderaan...ook vast geen toeval. Wyberkont van Haga, die de gaskraan in Groningen weer open wil hebben, ligt onderaan, net als Volg Jezus.

Ook op het bord: Stem Partij voor de Vrijheid. Is een idee, maar dan stemmen we ook voor de onvrijheid van een miljoen moslims in dit land. Geeft niet hoor, Eigen Volk en Eigen Vrijheid Eerst. Gaat uw gang.

Foto's links en rechts, de vrije aanplakzuilen zullen de komende weken ook weer dikker worden. Want beplakken en vast weer overplakken.

De Partij voor de Dieren is lief. Zie afbeelding links. Ja, je kunt nu nog kiezen. Morgen ook nog en vooral ook op 15 maart.

Foto rechts, het Groninger Belang wil dat we gezond en verstandig met water omgaan.

Dat is heel mooi. Graag ook gezond en verstandig met zuurstof omgaan, met voedsel, met gedupeerde Groningers en met de Groningse eierballen.

Het gaat weer een mooie circus worden.
En politieke Partijen in de provincie mogen het podium Beijumnieuws weer kosteloos gebruiken.

Geen opmerkingen: