vrijdag 17 februari 2023

DE VUILNISPAS IS ER (Ga er creatief mee om...)

Gewoon een postcode met huisnummer opgeven was altijd wel zo gemakkelijk als je daar bij de poort van een afvalstation in Stad naar werd gevraagd.

Vanochtend plofte de 'huisvuilpas' bij deze blogger op de deurmat.

Gedoe zo'n pasje, sleutels of pasjes verliezen, wie overkomt dat nooit eens?

Vier keer per jaar mag je gratis storten bij een afvalstation. 

Deze blogger rijdt altijd naar de Duinkerkenstraat om te dumpen

De eerlijkheid gebied te vermelden dat er ook iets voor de pas te zeggen is. Een inwoner uit bijvoorbeeld Midden Drenthe kan nu nog gewoon met een beste aanhanger vol troep naar de Duinkerkenstraat rijden en bij de slagboom een postcode met huisnummer opdreunen in Stad. Doorrijden maar. Dat gaat niet meer lukken.

Beijumers, Stadjers, kunnen natuurlijk wel creatief met de pasjes blijven omgaan. Even informeren in de buurt, rijdt u maar een keer per jaar die kant op? Goed dat ik uw pas even meeneem? Kan ik nog wat troep voor u meenemen?

Nou niet zeuren over fraude. Alles beter dan een vervuilde wijk. Identiteitsbewijs laten zien heeft geen zin, er staat immers geen naam op het pasje. En elk pasje mag gewoon vier keer per jaar gebruikt worden. Punt.

Update 18.00 uur, er heeft zich al een Beijumer gemeld die niet naar de stort gaat, zijn pas mag gratis gebruikt worden.

Zie ook dit onlangs gepubliceerde bericht over de afvalpas.

Geen opmerkingen: