zondag 5 februari 2023

JE MAG NIET OVERAL IN BEIJUM PARKERENKennisgeving

Er is geconstateerd dat met dit voertuig een overtreding is begaan. De kentekenhouder (van dit voertuig) krijgt voor deze sanctie een sanctie opgelegd door het Centraal Justitioneel Incassobureau.

Gistermiddag voor de witte school genaamd De Pit langs de Wibena-rotonde.

Had het busje nou even op de alarmlichten gezet, dacht deze blogger bij het aanschouwen van de bekeuring onder een ruitenwisser.

Doet hij ook wel eens als hij in de Stad moet zijn, met name in de Ebbingestraat

De deur van het schoolgebouw stond open, en tja...dat busje ervoor op de stoep. Totaal niet gevaarlijk of hinderlijk.

Is er een overijverige Handhaver bezig geweest? Er staan daar zo vaak busjes op de stoep, met name busjes van Nijestee Het komt over als een kinderachtige bekeuring. 

Is de bestuurder van het busje de sjaak?

Wat staat verder op de bekeuring: Deze kennisgeving dient slechts ter informatie, hiertegen kan geen beroep of bezwaar worden ingediend.

Zal dat echt zo zijn? Dat valt nog maar te bezien. Lezen we hier

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hou eens op met het bestempelen van iemand die verkeersovertreders beboet als overijverig of kinderachtig. Deze mensen doen gewoon hun werk. Als jij vindt dat auto's overal geparkeerd mogen worden dan richt je maar een politieke partij op die dat achterlijke idee nastreeft. Tegen een kennisgeving kun je niet in bezwaar of beroep, dat kan alleen tegen de beslissing zelf en die krijg je formeel op je postadres

Anoniem zei

Je leest niet goed denk ik aan je reactie te zien. Zoals in het verhaal staat is het een persoon die bij de school aanwezig was waarvan de deuren open stonden en de bus z'n gevaren lichten aan had. Hoogwaarschijnlijk laden/lossen. Dus is er z'n broekie van de handhaving die onnodige prints onder de ramen drukt.. overdreven gedoe...leef en laat leven

Anoniem zei

Het getuigd van zielig gedrag. De deur staat open. Men is aan het laden/lossen.

Als je dan toch wat wil geef een waarschuwing.

Om te cashen voor het CJIB zijn er wel andere plekken in Beijum. Kijk eens op een doordeweekse dag bij het Pedaalpad in de nabijheid van Trefpunt.

Anoniem zei

Held !! anoniem

Anoniem zei

Je kan wel bezwaar indienen als de officiële boete komt 👍🏻

Johan Fehrmann zei

En wederom...en zo vaak....zwakke reacties waarin gescholden moet worden....komen niet door de keuring. Zo gemakkelijk...kleinzerig en dom schelden....