maandag 20 februari 2023

MAANDAGOCHTEND (582)


De tel is kwijt. Heeft de blogger dit exemplaar al gehad?

Zie afbeelding boven. Minibieb. Grens Edzemaheerd-Hiddemaheerd.

Mooie particuliere initiatieven. Minibiebs.

Het is niet te doen op deze maandagochtend om alle links richting minibiebs in Beijum in dit bericht te plaatsen.


Foto links, dit is geen particulier initiatief, hier kunt u denkbeeldig gesubsidieerd naar de opkomende lentebloemetjes kijken.

Juni vorig jaar werden er twee zogenaamde babbelbankjes op een grasveldje voor de Amkemaflat neergezet.

Elk nuchter mens weet, twee van die bankjes gaan geen eenzaamheid tegen, die zijn er meer voor de b├╝hne neergezet. Hoe goed bedoeld ook weer....

Foto rechts, heeft de 'stem van het volk' dan toch gelijk? Wat regende het negatieve commentaren op vooral Facebook over de opening van het Laive Hoes in Winkelcentrum Beijum. Ging bijna drie weken geleden open.

Deze blogger liep er afgelopen week verscheidene keren langs. Hij stond er ook wel eens tien minuten voor....niemand liep in of uit. Een lege winkel, wat mensen betreft. Je hoeft geen helderziende te zijn om te concluderen: dit wordt hem niet. Deze winkel kan nooit rendabel zijn op deze manier. Net als het gezondheidswinkeltje tussen de drogisterij en de speelgoedzaak.

Jammer. En alles beter dan leegstand. En nee, deze blogger gaat niet over de Waarheid....maar een kind kan zien dat het Laive Hoes het niet gaat maken.

De laatste volle week van februari 2023 is begonnen.  Van de drie genoemde onderwerpen, minibiebs, babbelbankjes en Laive Hoes, vertrouwt deze blogger eerstgenoemde het meest. En daar kan iedereen vanzelfsprekend anders over denken.

Een fijne en realistische week toegewenst, en blijf vooral voor zover mogelijk gezond.

Geen opmerkingen: