maandag 6 februari 2023

MAANDAGOCHTEND (580)

 Ok, er is beplanting aangebracht bij de nieuwe oversteek over de Emingaheerd. Maar is het een idee om het oude zebrapad even helemaal te verwijderen? Het kan namelijk misverstanden met zich mee brengen.

Dacht deze blogger tijdens het maken van bovenstaande afbeelding. Nieuwe groene plantjes in de berm, niet verkeerd. Fleurt de boel wat op.
Twee maanden geleden werd hier het nieuwe zebrapad op een drempel aangelegd

Foto links, honderd meter verderop. Had deze blogger nou ergens gelezen dat Go Sharing failliet was en dat hun fietsjes van de straat gehaald zouden worden? Check, een aandere aanbieder zou de aanbesteding hebben gewonnen. 
Dit fietsje, voorgrond, mag worden opgehaald. Staat er op de achtergrond nog een exemplaar?

Foto rechts, ergens in de wijk gemaakt. Zullen de bewoners van dit huis bang zijn dat een vogel zich tegen een raam te pletter vliegt?

Hte schijnt te helpen, en je ziet het vooral op de Waddeneilanden bij strandhotels: plaats een afbeelding van een vogel op het raam en er gebeurt niks.

Over vogels gesproken, die gaan zich de komende weken weer roeren, nestjes bouwen.

Want het voorjaar komt er voorzichtig aan. Foto beneden, het lijkt wel alsof de Holmsterheerd elke jaar weer de primeur heeft. Krokussen op het gras nabij de vijver.

Het is 6 februari en de nieuwe week is weer begonnen.
Maak er wat van....en blijf voor zoveel mogelijk vooral gezond....

Geen opmerkingen: