woensdag 22 februari 2023

HEFTIGE AANRIJDING OP DE EMINGAHEERD


 "Ik hoorde net dat er een zwaar ongeluk in Beijum heeft plaatsgevonden, er wordt gezegd dat iemand is aangereden en overleden."

Er circuleert een eigenaardig videootje door digitaal Beijum. En die werd deze blogger van verschillende kanten opgestuurd.

Alle inzenders reppen over een dodelijk ongeval op de Emingaheerd, het zou om een meisje gaan.
Niemand kan tot nu toe vertellen wanneer dit heeft plaatsgevonden.
Update 14.58 uur...weg ter hoogte van Gezondheidscentrum afgezet. NU dus!


Autoverkeer mocht van de politie via de Barmabrug richting een stuk verderop naar de Emingaheerd. Het was nog nooit zo druk in de Godekenheerd, waar de brug op uitkomt, en de Isebrandsheerd.
Update 16.15 uur, nog steeds een afgesloten Emingaheerd.

Update 17.00 uur, de gewonde fietser is een man van 75 jaar. De automobilist is 18 jaar.

Foto boven...de weg moet weer vrij komen...en de overblijfselen van het ongeluk werden opgeruimd. Tegen 17 uur.
Het is en blijft vreemd...auto's over een loop-fietsbrug in Beijum...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het bleek om een man te gaan die zwaar gewond naar het ziekenhuis is gebracht. ik zag zelf nog dat de man werd gereanimeerd door de ambulances. De man in de auto was rond de 18 jaar en had net zijn rijbewijs. De man werd wakker na een soort van coma en werd met een tent naar de ambulance gebracht

Anoniem zei

De arme man, die van een drugskoerier geen voorrang kreeg, sloeg door de voorruit werd minstens 20 meter meegesleurd en stierf op het racecircuit van Beijum, De Emmingaheerd, ter plekke.

Er is door alerte en lieve omstanders nog geprobeerd de ongelukkige man te reanimeren maar dat mocht helaas al niet meer baten. De hulpdiensten kwamen voor hem te laat.

Of de Politie remsporen heeft gemeten en een drugstest heeft afgenomen is de belangrijke vraag.

Bewoners en omstanders waren diep geschokt en getuigen hun medeleven voor de familie en nabestaanden en wensen hen veel sterkte en dringen, met een creche en 2 scholen in de buurt, aan op snelheidsbeperkende maatregelen. Er wordt altijd veel te hard gereden op de Emingaheerd.