vrijdag 18 april 2008

MARTKRAAMPJE AAN EMINGAHEERD


In de weerspiegeling achter haar ziet u het Gezondheidcentum en een deel van de Pimpernel liggen. Zo weet u direct waar dit is, namelijk bij boetiek Jofie, tegenover genoemde locaties. Donderdag is marktdag in Beijum, en mevrouw Hennie van Halteren Terlingen uit Burgum in Friesland plakt daar eigenzinnig een eigen dimensie aan vast. Er is een afdakje op de plek waar ze staat en ze zit lekker centraler in Beijum haar waren aan de man te brengen. Nou ja, ik durf te beweren dat ze het voor meer dan 95% aan de vrouw tracht te brengen.

Ik, als man, heb ook weinig verstand van de dingen die ze verkoopt. Volgens haar visitekaartje verkoopt ze 3D kaarten en 3D artikelen. Als u het snapt mag u het zeggen. Geeft niet, het geeft donderdags een gezellig straatbeeld daar midden op de Emingaheerd. En met een beetje fantasie, en waarom zou dat geen werkelijkheid kunnen worden, schuift de gezelligheid een beetje op van marktplein-West naar Plein-Oost. Zou toch mooi zijn?
Ga eens kijken naar de 3D kaarten en 3D artikelen bij Hennie op de donderdag. Als u nieuwsgierig bent geworden naar haar handelswaar en meer informatie wilt, bezoek dan ook eens haar site: http://www.hennies3d.nl/

Geen opmerkingen: