zondag 20 april 2008

NOG EEN REACTIE

Niet iedereen is het altijd met een verslaggever eens. Terecht, de mening van de schrijver is maar één van de zovele. Magda Bootsma, er volgt nog een mooie foto, was niet zo gelukkig met mijn zinsnede in het stukje over de kleurrijke dames dat het "altijd dezelfden zijn."
Ik laat me graag corrigeren en daarom de reactie van Magda integraal:

Hoi Johan,
Jammer, jouw opmerking dat het steeds dezelfde mensen zijn.Misschien de bezoekers, dat kan ik niet beoordelen, maar de maaksters zeker niet.
De dames van Orchidee zijn hiervoor gevraagd en hebben (behalve Marie Josée) voor het EERST voor zo'n grote groep mensen gekookt en zichzelf daarmee gepresenteerd. Keihard gewerkt hebben ze, vanaf midden deze week al.
Er was eten uit Soedan, Indonesië, Syrië, Congo, Marokko enz enz.

Ook geeft Raja nu kookles voor Kleurrijk Koken op de vrijdagavonden.
Voor haar ook weer een hele stap; zoiets is voor de betrokkenen belangrijk, want ja, ze kunnen goed koken, maar om het dan ook nog uit te leggen, dat vinden ze heel spannend!
Ook voor de modeshow, waar je niet meer bij kon zijn, hebben ze erg hun best gedaan....
Enige rehabilitatie graag.........


Dank jewel voor de welkome aanvullingen en correcties Magda! Mijn opmerking had inderdaad meer met de bezoekers te maken. Maar ik begreep van beheerder Marcella dat er meer dan duizend bezoekers zijn geweest. Ik ben blij dat mijn opmerking gelogenstraft is!

Geen opmerkingen: