woensdag 2 april 2008

WIL SCHACKMANN

Wil Schackman was medeschrijver van de serie Medisch Centrum West en was schrijfteamleider van de Duitse serie der Stadtklinik. Maar hij schreef meer, teveel om hier allemaal op te noemen. Een paar jaar geleden kreeg hij landelijke bekendheid door zijn boek de Proefkolonie.
Hoe gaat het met de Proefkolonie Wil? Vertel er eens iets over?

De eerste oplaag (3.500 exemplaren) is bijna uitverkocht en ik heb goede hoop dat er dit jaar nog een herdruk komt. Ik krijg nog steeds leuke reacties van lezers, kijk hiervoor ook op www.deproefkolonie.nl bij Nieuws. Leuk is dat er nog steeds nieuwe belangstelling voor het boek komt, ook uit plaatsen waarvandaan de medespelenden komen. Zo houd ik de komende maanden lezingen bij ondermeer de verenigingen Oud-Harlingen en Oud-Meppel, bij het Gevangenismuseum Veenhuizen (twee maal) en de Volksuniversiteit Enschede. Graag verwijs ik naar de recensies die staan genoemd op www.deproefkolonie.nl . Mensen die meer over het onderwerp van mijn boek willen weten kunnen of daarvandaan,of via www.schackmann.nl/proefkolonie bij de informatie komen.
Hoe lang woon je al in Beijum?

Ik woon hier al vijftien jaar met veel plezier. Ik moet je zeggen dat ik bewondering heb voor de Beijumnieuws-blog en leuk is dat ik daar allerlei dingen over mijn eigen wijk te weten ben gekomen ben die ik nog niet wist.

1 opmerking:

Anoniem zei

Dit interview had om mij wel wat langer gemogen.

Groeten aan Wil.