zaterdag 12 april 2008

DE WEG KWIJT

Vanavond omstreeks half acht zag ik het bord omgekeerd op het voetpad/gedeelte fietspad liggen. Hij zal vast niet van de paal, waar die aan vast, zat zijn afgewaaid. Het moet wel te maken hebben met wat klauterwerk en té zware jongens die er aan gehangen hebben. Ik sluit niet uit dat die jongens (of zullen het meiden geweest zijn?) een beetje de weg kwijt zijn, waarom dit soort acties plegen? Zin in een verzetje? Of was het een ongelukje?

Ik heb het bord persoonlijk opgepakt en zo tegen het lage muurtje aangezet. Wat moet je er anders mee, moet je hem beneden tegen de paal aanzetten met de pijl de goede richting uit wijzend? Er zal in het weekend toch niemand op zoek zijn naar de Rode Pimpernel of naar het Gezondheidscenrum. Trouwens, google er eens op, de helft van deze centra in den lande heet gezondheidscentrum en de andere helft gezondheidcentrum zonder s. Het is toch ook geen kinderscentrum?

1 opmerking:

Anoniem zei

Twee bijbelse spreekwoorden zijn hier van toepassing:
1)
Hij die zonder zonde is werpe de eerste steen.
2)
Ziet gij de splinter in andermans oog, en niet de balk in uw eigen?

Want: in je nieuwste stukje spel je uitgedregd als uitgedregt. En recycling als ricycling. Terwijl de goede spelling nog wel zo voor de hand ligt, in deze beide gevallen.