zaterdag 7 juli 2018

DIT WEEKEND WEER DE KARDINGERRUN

De waterslang vanuit de tuin over de sloot naar Kardinge zwiepen...

"Hebt u een buitenkraan in de tuin? Zouden we daar tijdens de Kardingerrun gebruik van mogen maken? Dan kunnen we bekertjes water vullen voor de deelnemers aan de run."
Bewoner van de Froukemaheerd, aan de rand van de wijk, grenzend aan Recreatiepark Kardinge, vond dat prima. Tegen middernacht kwam iemand van de crew van de Kardingerrun een waterslang brengen. Aansluiten aan de buitenkraan en het uiteinde van de slang over de sloot naar de andere kant zwiepen. 

De Kardingerrun wordt aldus o.a. vlak langs de wijkrand gelopen.
De KardingeRun is een mudrace/obstacle run voor echte bikkels. Voor de 5e editie in 2018 zijn we momenteel druk bezig om nieuwe routes en obstakels uit te werken. Voor deze jubileum editie introduceren we naast de 5, 8 en 16 kilometer een nieuwe afstand:
12 kilometer!
De routes lopen door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen. Tijdens de run kom je spectaculaire hindernissen tegen met water, modder en andere obstakels. Natuurlijk is ook de Kardinge Mountain onderdeel van het uitdagende parcours. In de 12 en 16 kilometer, die beide een eigen rondje zijn, tref je daarnaast ook uitdagingen die meer gericht staan op statische kracht en behendigheid. Kortom: het wordt een onvergetelijke jubileum editie!
De Familie Run staat in 2018 op zondag 8 juli op het programma, voorheen bekend als de ouder-kindloop. Hieraan kunnen ouder(s) (of een andere volwassene) met hun kid(s) (maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 7 – 12 jaar) deelnemen door het 5 kilometer parcours af te leggen!
HIERONDER NOG EENS DE BEIJUMNIEUWS-VIDEO VAN DE KARDINGERRUN UIT 2015:

Geen opmerkingen: