donderdag 19 juli 2018

STEF BLOK, IN BEIJUM WONEN + 100 NATIONALITEITEN PRIMA SAMEN


Iets roepen over rassen en etniciteit, deels populair, want de rechter vleugel van de partij moet bediend worden. 

De 'vleugel' die de mantra's 'Nederland staat aan de rand van de afgrond' en 'buitenlanders, met name moslims die het hier over gaan nemen' maar al te graag wil verspreiden.

Stef Blok. Minister van Buitenlandse Zaken. VVD-er. Die werd ingevlogen om zijn liegende voorganger Halbe Zijlstra ( "Ik was in Rusland bij Poetin") rustig te moeten vervangen.

Hij vloog uit de bocht.

Vandaag bood hij zijn zijn excuses aan...want wat een domme uitspraken

Punt is, hij meende zijn uitspraken. Maar onder druk van...Draaien en konkelen.

Beijum kent weinig VVD-stemmers. Geen wonder, er wonen relatief veel minder draagkrachtigen in de wijk. Ook pleit de opstelling van genoemde partij inzake de aardbevings--problematiek in Groningen niet voor de 'gewone man' maar voor 'het grote geld.' Wanjongers, jullie mogen wel gekort worden op jullie inkomen.

Afbeelding rechts. Satire met een bijtende waarheid in zich. Blok draait. Zoals Trump eerder deze week draaide.

In het najaar hebben we gemeentelijke verkiezingen in Groningen.

Geachte heer Blok, in multicultureel Beijum geloven we uw zogenaamde excuses niet. Die zijn immers voor de bühne. Want electoraal....Damage controle. En natuurlijk begrijpen we de spagaat tussen uw Partij de VVD en de kapers op de kust, genaamd PVV en FVD.

In de opmaat van de Groninger gemeenteraadsverkiezingen is een weerwoord van VVD-Groningen welkom. Ook andere politieke partijen in Stad mogen Beijumnieuws als podium gebruiken.

Bedenk politici uit Stad dat Beijum de grootste wijk van 050 is...

Wat hebben jullie voor voor de inwoners van de Stad?
Beijumnieuws@hotmail.com

1 opmerking:

Anoniem zei

De ene VVDer na de andere gaat in de fout, en Nederland blijft maar op ze stemmen. En Rutte is nog nooit zo goed lachs en relaxed geweest. Wat moet er toch gebeuren om dit es een keer genadeloos af te straffen?

In het najaar dus een kans voor Groningers.