woensdag 4 juli 2018

ONDERTUSSEN IN HET GROENE HART VAN BEIJUM (schoentje verloren?)Het Groene Hart van Beijum ligt er momenteel op zijn zomers bij. Prachtig om er even doorheen te wandelen of te fietsen.
Trouwens, je ziet er niet vaak mensen, dus als je een beetje de rust en de stilte midden in de wijk op wil zoeken...

De afgelopen dagen hingen in de aangrenzende Bentismaheerd verwijsbordjes die naar een volleybalveld op de grens van genoemde heerd en het Hart wezen.

Zie foto's links en rechts, Welkom Z.N.S. stond er op de borden.

Even googelen levert op dat dit een volleybalvereniging uit het naburige Zuidwolde is. Hoogstwaarschijnlijk is er afgelopen weekend een partijtje volleybal tussen Zuidwolde en Centraal Wonen gespeeld.

Zie ook foto beneden. Een volleybal-veld en een tent. Ziet er camping-achtig uit ook al zien we maar een tent. Je zou er tijdens deze dagen toch een stuk of 25 tenten kunnen neerzetten...
Komend najaar twee jaar geleden werd wel eens een pleidooi gehouden voor een buurtcamping in Beijum

Foto boven, het hoeft niet perse van een kindje te zijn die de volleybalwedstrijd heeft bezocht, maar op de grens Groene Hart met de Bentismaheerd ligt een piepklein kinderschoentje op een vuilnisbak.

Het ligt er nog vader of moeder....1 opmerking:

Anoniem zei

Logisch dat het er zo rustig is.

De voetpaden zijn zeer slecht.

Zo overwoekert door onkruid, en ondermijnd door boomtakken, dat paden nauwelijks te zien zijn en onbegaanbaar zijn geworden voor de lopende en rijdende mens.(kinderwagen, scootmobiel) En betreden een gevaarlijke wandeling wordt.

Ik vind het een naar en lelijk en slecht onderhouden en verwaarloosd bos, waar behalve brandnetel, niets bloeit.

Een heel goed voorbeeld van een gebrek aan vakmanschap.