maandag 9 juli 2018

STUDENTEN MINERVA MAAKTEN VANMIDDAG EEN FILM IN DE WIERSHOECK-TUINEr werd getrommeld, het geluid van klankschalen weerklonk, er werd zeer hoog gezongen, er werden Tarot-kaarten gelegd, er hingen klokken in de vlierbomenwasstraat, er werd gedanst, er werd wijn gemaakt....en er werd gefilmd.
Wat gebeurde er vanmiddag toch allemaal in de tuin van de Wiershoeck?

De Beijumblogger was aanwezig, hij speelde mee in een film, maar hij moest toezeggen dat hij (nog) niks over de inhoud van de film zou gaan schrijven.
Film is over enkele weken te zien in het Trefpunt in het kader van Beijum40.

Tipje van de sluier opgelicht, twee maanden geleden fietste 'filosoof en ontdekker van het alledaagse' Bram Esser, met twee Iraanse studentes van kunstacademie Minerva door Beijum, zie nog eens dit bericht

Vanmiddag waren Esser en dit keer vier Iraanse studenten aanwezig. De camera draaide volop.

De trommels en klankschalen maakten samen met het hoge gezang dat het leek alsof er een of andere hoogmis gaande was.

Op bovenste foto zien we dat Bram Esser samen met de Klokkenman uit Beijum, Gerard, een der acteurs, gefilmd wordt. Op de rechter afbeelding krijgt Esser een overzicht van zijn leven te zien door middel van de tarotkaarten van paranormaal therapeute Saskia Smid. Tien jaar geleden zocht Saskia een politieman

Het is een beetje onbevredigend om niks meer aan de lezer te kunnen uitleggen wat er vanmiddag allemaal gaande was in de Wiershoeck-tuin, maar in de loop der tijd zal een vervolg op dit bericht op Beijumnieuws gaan verschijnen.

Geen opmerkingen: