dinsdag 8 oktober 2019

STUK WIJKRING IN DUISTERNIS GEHULD


Het gebeurt vaker op deze plek, en ook vanavond en vannacht was en is het weer raak.
De blogger reed tegen 23 uur vanavond de wijk binnen via afslag Beijum Zuid, en na het passeren van de Fossemaheerd, de bocht door richting Winkelcentrum Beijum, was het ter hoogte van de Sibrandaheerd en Isebrandtsheerd erg donker.

De straatverlichting was hier (weer eens) uitgevallen.

Misschien nog wel vervelende voor fietsers in plaats van voor automobilisten, de laatste categorie kan immers bij geen tegenliggers het grote licht aanzetten.

Wel apart dat het uitvallen van de verlichting relatief vaak op deze plek (foto) uitvalt.

2 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

De hele Isebrandtsheerd, ook in oostelijke richting, is 's avonds pikkedonker. Vanaf zaterdagavond jl. is deze situatie zo. Misschien ook wel op de Menkemaheerd.

Gistermorgen (maandagmorgen) belde ik om 09:30 uur naar het Loket Beheer & Verkeer. Men zou gaan kijken. Ik was niet de eerste beller.

De Wijkpost Oost aan de Parkallee 96 was gistermorgen telefonisch niet bereikbaar (ik kon geen ambtenaar spreken). Ik liet een inspreekbericht achter. Zojuist, om 14:13 uur, was deze instantie wederom niet bereikbaar. Men belt mij ook niet terug.

Waarschijnlijk is er bij grondwerkzaamheden een kabel geraakt.


Op maandag 14 oktober begint het Groot Onderhoud aan de Isebrandtsheerd (westelijke kant).

Kees Huizenga zei

De openbare lantaarnverlichting is sinds het begin van de avond weer in orde.

De gemeente Groningen zond mij geen enkele e-mail als feedback, ondanks een daartoe gedane belofte van het Loket Beheer & Verkeer.