vrijdag 11 oktober 2019

VOORZITTER KLOMPSTRA NAM AFSCHEID VAN 'T TREFPUNTHij was zonder meer bevlogen en hij zat vol plannen en initiatieven. 
Medeorganisator van Samenloop voor Hoop Beijum en Beijum40. En van talrijke evenementen die de afgelopen jaren vanuit het Trefpunt zijn georganiseerd.

Hoe lang hij precies voorzitter is geweest weet deze blogger niet precies, in elk geval vele jaren, maar vanavond nam genoemde activiteitencentrum aan de Beijumerweg afscheid van een markante persoonlijkheid. 
Van Rieko Klompstra.

Deze blogger kon er vanmiddag/vanavond niet bij aanwezig zijn, maar zoals altijd springen lezers bij. In dit geval fotograaf Ronald Gramberg, hij stuurde de foto's die we zien.

Volgens Gramberg kwamen tegen de vijftig mensen op de afscheidsreceptie af.

Voor wie Rieko Klompstra niet kende, en die mensen zullen spaarzaam zijn in Beijum, hij staat met paardenstaart, wit t-shirt en een soort van zwart jasje op de foto's.

Deze blogger heeft voornemens om nog een afscheids-interview met de scheidende voorzitter te houden. Hoe heeft deze in Lewenborg woonachtige voorzitter Beijum en het Trefpunt ervaren?

Het is niet te doen om alle initiatieven en plannen van hem hier naar voren te halen. In 2016 lanceerde hij een plan voor een buurtcamping
Vori jaar een Halloween-speurtocht

Rieko Klompstra was een spin in het web en een gedreven man.

Beijum en met name 't Trefpunt is hem veel dank verschuldigd.
Video helemaal beneden.....een gedreven pitch van de maestro.

(De nieuwe voorzitter heet Liesette de Voogd, wellicht volg binnenkort een introductie in de wijkkrant of hier)

Geen opmerkingen: