zondag 6 oktober 2019

DUMPVAT CLAREMAHEERD (3)
"Heb je die troep daar op de hoek gezien? Ik heb er al een melding van gemaakt, het is er elke week prijs. En weet je wat zo vervelend is? Dit gebouw moet deze omgeving een face-lift geven, maar die gore troep straalt over de hele omgeving heen."

Bewoner van een seniorencomplex vanmiddag.

Woonachtig in het Melsema-gebouw, op een steenworp afstand van waar deze blogger de ontluisterende beelden schoot die we hier zien.

Het komt zo samen met het voorgaande bericht over de illegale dump van wijkkranten, deze blogger doet niet aan struisvogelpolitiek, Beijum is niet alleen maar een gezellige groene en mooie wijk om in te wonen.

Zoals een mens donkere schaduwkanten heeft, zo kent een stadswijk die ook.

Deze blogger had afgelopen week een paar contacten met leiders van politieke partijen in Groningen. Hij sprak zijn onvrede naar ze uit over het feit dat ze tijdens campagnetijden het hardst roepen dat ze iets aan de vervuiling in Groningen-Beijum gaan doen.

Zijn de verkiezingen geweest, is er een college gevormd....hoor je niemand meer.
Dat schept geen vertrouwen in 'de politiek.' Dat vertrouwen dat al zo mager is.

Tip van deze blogger, zet hier (hoek Claremaheerd/Plein Oost) een grote bak neer zoals we die ook van de Milieustraat Wibena- en Froukemaheerd kennen.

Iedereen mag zijn troep erin kwakken. Een keer per week wordt de bak opgehaald door de gemeentelijke Milieudienst, om er direct weer een lege neer te zetten.

Het wordt toch gedumpt. Net als dat je als gemeente Groningen drugs reguleert door het toestaan van koffie-shops, zo zou je ook de grofvuil-problematiek kunnen reguleren.

Haal de afval-junks de wind uit de zeilen!

Zie ook deel 2 met doorverwijzing naar deel 1.

Geen opmerkingen: