zondag 29 september 2019

DUMPVAT CLAREMAHEERD (2)


.
Maak er een legale dumpplaats van.

Voor aso's en bijstandstrekkers die de 47.50 euro ophaalkosten voor grofvuil niet kunnen betalen.

Zet er een dump-container neer.

Dacht deze Beijumblogger vanmiddag totaal politiek incorrect toen hij de foto's schoot die we hier zien.
Direct maar even politiek correct maar ook welgemeend erbij schrijven dat niet iedere bijstandstrekker zich zo tot aso-gedrag zal verlagen.

Het zit tegen opruiing aan, maar Beijumers weten bij deze waar ze hun grofvuil de komende tijd gratis kunnen dumpen.

Jawel, bij de containers aan de Claremaheerd, vlakbij Plein Oost.

Tel uit je winst, bespaar 47.50 euro...en weet dat de gemeentelijke Milieudienst uw troep toch wel gratis komt afvoeren.

En echt, politieke partijen in Stad die in campagnetijden de een na de andere loze beloften doen op vuilnisgebied, jullie zijn allemaal volstrekt ongeloofwaardig geworden.

Mooie woorden, zieltjes winnen. Maar GEEN oplossingen. Bah! In een toekomstige campagnetijd komen we hier op terug....!

Klik de foto's groter.
Zie deel 1, afgelopen woensdag

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoezo 47.50 voor het ophalen? Is dat echt het probleem? De meeste mensen hebben toch wel een auto en anders kennen ze wel iemand die wel een auto heeft... Een vriend of familielid.. Dan kan je het gratis en voor niks gewoon zo 4x per jaar naar de stort brengen. De meeste van de troep die zo op straat staat past ook makkelijk in een auto of kan eventueel wel zo verzaagd worden dat het alsnog in die container kan.. Maar ja dat kost je wel even wat meer moeite dan het zo bij de straat te zetten, maar dat is dan ook gelijk het probleem met de mensen die het zo op straat kwakken, lekker makkelijk! Moet je dan voor dit soort mensen dan altijd van alles maar gaan faciliteren? Ik meen wel eens gelezen te hebben dat het gratis ophalen van grofvuil meer kost dan deze troep zo eens in de zoveel tijd weg te halen.. Bij gratis ophalen draait echter iedereen dus weer op voor de kosten. Laat deze mensen dus maar lekker stikken in hun eigen troep. Misschien dat ze elkaar er dan eens op gaan aanspreken.