donderdag 26 september 2019

WERKZAAMHEDEN EMINGAHEERD BEGONNEN


Het is tijdelijk storend voor de mensen die aan en rond de Emingaheerd wonen en met een auto van en naar hun huis willen rijden.
Vanavond zijn de nieuwe asfaltering-werkzaamheden begonnen.
Komende vrijdagochtend zal het 'leed' geleden zijn.

Zie eerst nog even dit bericht, een brief van de Gemeente Groningen aan de bewoners van maar liefst 17 heerden die met de tijdelijke stremming te maken krijgen.

Foto boven, de Beijumblogger wilde vanavond tegen 23 uur de wijk binnenrijden via Beijum Zuid.
Kan niet, de weg is afgesloten. Terzijde, dit wordt ook reeds langs de Oostelijke Ringweg tussen Kardinge en Beijum Zuid aangegeven, maar de blogger reed toch even naar het kruispunt om een foto te maken.

Dan maar naar Beijum Noord rijden om via de noordelijke wijkring Amkemaheerd richting Beijum rijden.

Ter hoogte van de Bentismaheerd werd aangegeven dat de Emingaheerd richting kruispunt Zuid was afgesloten.
Zie foto beneden, alle mogelijke borden zijn uit de kast gehaald om de situatie aan te geven. Het bovenste bord geeft aan dat er bobbels in het wegdek voorkomen. En dat klopte, ter hoogte van basisschool de Heerdstee was de oude asfaltlaag reeds van de weg gehaald, hierdoor ontstonden hoogteverschillen tussen de aanwezige zebra's en het wegdek.

Vanaf onderstaande foto bekeken reed de blogger een stukje door over een stuk Emingaheerd zonder asfaltlaag, Iets voorbij de Heerdstee stopte hij, keerde auto en maakte de rechter foto.

Het zal donderdag een stuk drukker worden op de Ankemaheerd, tijdelijk de enige route van en naar de Oostelijke Ringweg.

Geen opmerkingen: